AKTUELNO

Devetnaestogodišnja Anita Stanojlović, učesnica šeste sezone "Zadruge", koja na Pinku startuje 9. septembra u 21 čas, privukla je danas pažnju na sistematskom pregledu uoči ulaska u rijaliti.

Ne krije da je uzbuđena, da je trema, u odnosu na prvo suočavanje sa novinarima, popušta, ali da je još uvek prisutna.

- Jedva čekam da uđem, baš! Imam malu tremu, ali pozitivnu, prošlog puta me je ubila trema. Imaću tremu, bar malo, ipak mi je ovo prvi put da ulazim u rijaliti - rekla je vidno raspoložena Anita, koja se raduje ulasku muškarca, čiji identitet nije želela da otkrije.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Postoji neko koga bih volela da vidim unutra, ali ne mogu da vam kažem, videćete moju reakciju kada bude ušao.

Anita ne krije da joj imponuje medijska pažnja i to što Kruševac, kako kaže, bruji o njoj, a za Pink.rs priznala je da je njen bivši partner, sa kojim ima dete, nastavio da je uznemirava. Podsetimo, ranije je za naš portal priznala da ju je nekadašnji partner psihički i fizički zlostavljao.

Nije me kontaktirao... Jeste zapravo, ali poslednjih nekoliko dana ne. Rekao mi je:"Zna se ko ide tamo" i tako neke priče, gluposti. Dete će naše čuvati moja i njegova mama - objasnila je buduća zadrugarka, koja nije oduševljena svojim cimerkama, koje je srela na sistematskom pregledu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ove učesnice mi deluju previše utripovano, nabeđeno. Mislim, kulturno je da kad prođeš javiš se, ne, one su prošle i digle su nos

Autor: D.T.

#Anita Stanojlović

#zadruga 6