AKTUELNO

Šokirala se!

Pevačica Vesna Zmijanac oglasila se povodom njene navodne prevare koju je obelodanio njen bivši suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš koji je tvrdio da ga je prevarila s njegovim prijateljem i kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U medijima se dosta spekulisalo o krahu braka pevačice Vesne Zmijanac i harmokikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Harmonikaš je jednom prilikom izneo zbog čega je stavio tačku na brak sa pevačicom.

Tim povodom se sada oglasila Vesna Zmijanac kako bi prokomentarisala ovo što je Kemiš izneo:

To je glupost od pre 40 godina, ja sam na plaži u Atini, a vi me uzemiravate time, strašno - kratko je rekla pevačica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kemiš je, međutim, još posle razvoda, tačnije 1987. godine, detaljno objasnio zašto je ostavio Zmijančevu i naveo da je njegova nova supruga trpela stravične posledice. Reč je o Miroljubovom otvrenom pismu objavljenom u jednom nedeljniku, a u kojem, između ostalog, piše:

Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - naveo je aranžer i dodao da su muke za njega počele tek posle razlaza sa Zmijančevom:

Foto: Pink.rs

Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac) - kazao je aranžer i dodao:
Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje 'nesrećnu ljubav' sa mnom. Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendenciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sada živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je Kemiš u otvorenom pismu.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.