AKTUELNO

Drami nema kraja!

Afera oko ljubavnog trougla između Maje Marinković, Pece Raspopovića i Aleksandre Subotić ne jenjava. Bivša zadrugarka je biznismenu oprostila prevaru sa Majom, ali ima određene uslove koje on mora da ispuni. Kako se saznaje, Subotićka zahteva od nevenčanog supruga da promeni nameštaj u kući i vikendici, gde je vodio ljubav s njenom bivšom najboljom drugaricom.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic, sandrassuboticss

- Sandra je presrećna što joj se Peca vratio i što se ta agonija s Majom Marinković završila. Međutim, nju i dalje muče intimni trenuci koje su Maja i Peca provodili zajedno u njihovom domu i vikendici kad Aleksandra nije bila tu. Hoće da promeni sve, a naravno, Peca mora finansijski to da iznese. Aleksandra ne radi nigde, ima eventualno neko primanje od Instagrama kad objavi neku reklamu i ne bi mogla baš da podnese taj teret, ali smeta joj svaki put kad legne u krevet to što zna da je tu Maja spavala i da su baš na tom mestu imali seks - priča izvor.

Foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, Raspopović se slaže sa svim zarad mira u kući:

- Pristaje na sve, naravno. Zna da je kriv i, ako treba, renoviraće celu kuću. Njemu je veći problem to što se i dalje Maja pominje u njihovom domu i što im to narušava mir. Peca je promenio broj telefona da ga Marinkovićka ne bi zvala, a na tome je insistirala Aleksandra - zaključuje izvor blizak Subotički.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.