AKTUELNO

Adam nije izdržao da u svom bahatom stilu ne odgovori na tvrdnje da ga je majka ostavljala gladnog.

Na televiziji je prošlog petka emitovana tek prva epizoda rijalitija „Adaktarovi“, a domaći mediji i korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu srpske Kardašijane. Ko je Adam Adaktar, zbog čega je cela porodica promenila imena i prezime, odakle potiče njihovo bogatstvo, kako su izgradili imperiju, da li postoji neko iz senke i kako su izgledali pre operacija – samo su neki od naslova koje smo videli tokom prethodnih dana. A poslednji u nizu podigao je mnogo prašine. 

Foto: Moshi Creative

Naime, oglasila se komšinica kontroverzne porodice Adaktar i iznela šokantne detalje iz njihovog života u periodu kada su živeli u Čačku. Osim što Alis oslovljava imenom Bobana (za koje tvrde da joj je pravo ime), komšinica je istakla da je navodno ostavljala Adama u stanu bez struje dok je s dečkom uživala na svetskim destinacijama. 

Činjenica je da je Bobana bila sposobna i vredna, ali ona nije umela da sačuva novac. Svi znamo da je prevarila čoveka za račune za struju, ali kada je obećala da će da vrati novac, ona je nekoliko meseci s decom nastavila da živi tu iako joj je električna energija bila ugašena. Bobana je sav novac koji je imala ulagala u sebe, ispunjavala je svoje hirove, nije želela da plati zaostale račune. Kada su joj u lokalima i u stanu isključili struju, ona je odlučila da da ode na more sa svojim dečkom Ćajom, a Adama i Viktoriju je ostavila same u stanu sa po tri paštete i nešto sitno novca. Ona je neko vreme rođenu decu zanemarivala zbog njega. Otići na more s njim i ostaviti decu bez hrane i struje, meni to nije normalno. Svi iz komšiluka smo ih obilazili, nosili im hranu. Jednu situaciju nikada neću zaboraviti. Penjem se u stan iznad kafića, unutra mrak, a Adam sedi na krevetu, onako sam, i liže sladoled. Tada mi je rekao da mu je mama ostavila para da svaki dan kupi po jedan sladoled. Alis je uvek volela sebe i naučila je i njih da gledaju svako sebe. Adam je kao klinac trčao i govorio da će jednog dana biti bogat i poznat. Težio je uvek ka tome. Ona ih je vukla po lokalima, pomagao joj je Adam. Dok ona tetovira, on je bio u kafiću. Stalno je bio uz nju. Baš su bili vezani, mislim da su i Adam i Viktorija bili željni njene ljubavi i pažnje. Uopšte me ne čudi što je Viktorija prekinula kontakt s njima u jednom trenutku - tvrdi komšinica.

Poznato je da se Adam gotovo nikad nije udostojio da odgovori na slične tvrdnje, ali nije izdržao da u svom bahatom stilu ne odgovori na tvrdnje da ga je majka ostavljala gladnog. On je na svom Instagram profilu objavio pomenuti naslov i kratko prokomentarisao:

Kakva mi je majka, ne znam zašto govorimo još uvek.

Foto: Instagram.com/@adaktar_official

Ali se tu nije zaustavio – podvukao je deo u tekstu u kom je komšinica rekla kako je jeo samo jedan sladoled dnevno i sa podsmehom prokomentarisao.

Samo jedan. Hahahaha iz ovoga možemo zaključiti sledeće: I u najgorim trenucima Adam je jeo sladoled – napisao je Adam, a onda objavio i kratak video na kom liže sladoled.

Foto: Instagram.com/@adaktar_official

Foto: Instagram.com/@adaktar_official

Bahatost, koja se najviše zamera Adamu, još jednom je došla do izražaja, jer je odlučio da dolije ulje na vatru i ovoj temi posvetio je čak i objavu na Instagramu. Dok je Adam uživao sa tetkom Vanjom pored bazena u svojoj 3.000.000 evra vrednoj vili, došetala je Alis sa punom kutijom sladoleda, dodala je Vanji, koja je sve prosula na Adama. 

Foto: Instagram.com/@adaktar_official

Foto: Instagram.com/@adaktar_official

Sudeći po ovom videu, ali i suludom bogatstvu koje poseduje ova porodica, jedno je sigurno - Bog obrva više nije gladan.

Autor: Pink.rs

#Adaktar

#Adaktarovi

#Adam Adaktar

#Alis Adaktar

#Andžela Adaktar

#Ara Adaktar

#Nadalina Adaktar

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vanja Adaktar

#Viktorija Adaktar

#rijaliti

#rijaliti Adaktarovi