AKTUELNO

Nije joj lako!

Supruga pevača Marka Bulata mesecima unazad kuburi sa zdravljem, a sada je Marija ponovo u bolničkom krevetu. Naime, ona je na Instagramu objavila da je posetila VMA, a nekoliko trenutaka kasnije, usledio je i snimak iz bolničke postelje.

Foto: Instagram.com/marija_bulat

Video prati numera pevačice Nataše Bekvalac - „Ljubav, vera nada”, a na licu joj se vidi iscrpljenost, i sva je bleda. U ranijem intervjuu, pevačeva supruga je otkrila da se suočava sa velikim problemima i bolovima, ali zbog dece se bori i nastavlja dalje. 

To od čega ja bolujem je hronično i dugo traje. Sad je, nažalost, doživelo neku kulminaciju, ali ja prosto moram sa tim da živim. Ja zbog dece nemam pravo da padnem - kazala je ona za medije.

Foto: Instagram.com/marija_bulat

Podsetimo, Marija osim problema sa kičmom ima i ozbiljne komplikacije sa gvožđem u krvi, zbog čega ima hroničnu anemiju, koja zadaje brojne poteškoće, a suprug Marko joj je velika podrška u svemu i prati je na svim lečenjima.

Mnogo je tu entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko ranije za medije.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Autor: P.R.