AKTUELNO

Iskrena!

Dragica Radosavljević Cakana jedna je do naših najpoznatijih pevačica, nije poklela trendovima i u skladnju sa njima menjala muziku, već je ostala dosledna i verna sebi i svojoj publici.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre pevanja, Cakana je na razne načine pokušavala da zaradi novac, a sama je priznala da joj je prvi posao bio preko Omladinske zadruge i to čišćenje toaleta.

Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile - sa osmehom se prisetila pevačica u jednoj emisiji i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:
Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je nedavno kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) - piznala je Dragica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.