AKTUELNO

Zbog ovoga je morala da ostavi dečka!

Početak nove, šeste sezone "Zadruge" zakazan je za 9. septembar u 21h na kanalu ružičaste televizije, a kako je ulazak novih zadrugara u Belu kuću iz dana u dan sve bliži, portal Pink.rs odlučio je da se priseti dobro poznatih lica, koja su svojevremeno osvojila srca publike širom regiona.

Foto: Pink.rs

Pobednica treće sezone "Zadruge", Iva Grgurić, u ekskluzivnom intervjuu za Pink.rs sumirala je svoje učešće u rijalitiju, otkrila da li se kaje zbog nečega, pa imala poruku za buduće takmičare.

Koje su osnovne razlike između tebe i ostalih pobednika Zadruge?

Ja se nisam iskazala kao neko ko je bio nemoralan, pravio probleme i vređao druge učesnike. Iskazala sam se po svojoj nekoj iskrenosti jer takva jesam i mislim da je to baš razlog zašto sam osvojila prvo mesto i srca mnogih gledalaca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kad se osvrneš na svoje učešće, šta bi promenila?

Apsolutno ništa.

Da li bi možda prećutala tešku životnu priču koju si iznela unutra?

Mislim da ne bih jer mislimd a je to ključan razlog zbog kog sam pobedila osim moje iskrenosti i harizme i onog šta ja zapravo jesam. Sve se dešava sa razlogom, rekla bih opet jer se ja ne libim. U životu se dešava mnogo toga i iz te lekcije naučiš. Mnogi su mogli iz te moje lekcije nešto da nauče, poistovete se i prevaziđu tu neku traumu koju sam ja imala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Dosta učesnika je posle tebe prošlo kroz rijaliti, da li ima neko sa kim se poistovećuješ?

Apsolutno ne, jer sam ja jedinka i unikat. Nema niko ko mi mže biti idol ili emntor za rijaliti učešće. Gledam samo sebe da napredujem. Ne samo fizički nego i mentalno.

Da li ima neko od učesnika ko te je razočarao? Možda neko sa kim si se družila i očekivala da ćete nastaviti i napolju?

Pa kako da ti kažem... Niko me nije mogao razočarati. Šta znam, ja inače sa svojim bivšima ostanem u kontaktu zato što mislim da je to zdrav odnos. Opet ste imali emociju i neku vrstu ljubavnog odnosa, ali imala sam amlo više očekivanja od na primer Filipa. On mi je u Zadruzi delovao da je okej ali ne žalim sad toliko za to, ali opet imali smo neku interakciju, komunikaciju i dobar odnos. Opet, nas dvoje imamo totalno dva različita puta, drugačije ciljeve i pogled na svet.

Foto: Pink.rs

Koje su glavne razlike između vas dvoje?

On je još ostao dete zarobljeno u telu čoveka. Ne verujem da će ikad da poraste.

Da li misliš da postoji šansa da vam se putevi ponovo spoje ako sazri, kako ti kažeš?

Ne, ne, ne, prosto nismo na istoj intelektualnoj razini.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Maša Mihailović