AKTUELNO

Opuštena!

U toku je emisija ''Narod pita'', a Milica Veselinović, Anđela Đuričić i Lepi Mića gosti su Ivane Šopić, a voditeljka je pozdravila novog gledaoca koji je strpljivo čekao na vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Dobrivoje iz Bora, pitao bih Milicu nešto. Mogu deda da ti budem... Prošli put si rekla da si završila Srednju školu, a kako je moguće da je sa 17 godina završiš? - pitao je gledalac.
Dva meseca pre nego što sam ušla u Zadrugu, završila sam trogodišnju školu za kozmetičkog tehničara, manikir i pedikir... Nesporazum je možda, ali ja sam pošla ranije u školu... - odgovorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koju si poslednju knjigu pročitala? - nastavio je gospodin.
Sve sam lektire pročitala kao i vi. Od 'Ane Karenjine' do 'Malog Princa'... Molila bih Anu Karenjinu da se oglasi... - nasmejala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o Zoli i svemu što je bilo noćas? - pitao je Dobrivoje.
Ne želim da ga komentarišem i pričam o njemu. Šta sam govorio o njemu, govorio sam, davao mu dobronamerne savete, ali džaba. Sam je izabrao način života, prijatelje... Ne bih o njemu. - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada govorim, govorim istinu, a svako ko želi može da me tuži, ja imam dokaze - nastavio je Mića.
Ti si neki pevač, a ti ne znaš ni da pričaš ni da pevaš. Mićo, nama ne valja da pričamo loše o devojkama koje imaju tako malo godina - dodao je gledalac.
Izvini, one su ovde potpisale ugovor i same za sebe odgovaraju. Ako im ne odgovara svađa, neka se povuku. Nisam vređao samo govorim kako jeste - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.