AKTUELNO

U ime ljubavi!

U poznatom crnogorskom letovalištu Kotor, na Bajevoj kuli, danas su mnoga poznata lica slavila ljubav. 

Foto: Foto/Lazar Kovačević

Nakon što su se prošle godine zakleli na večnu ljubav, poznati pevač Danijel Alibabić i njegova izabranica Biba Alibabić, danas su uz mnogobrojne zvanice obeležili prvu godišnjicu braka. Kako je prošle godine situacija bila nešto drugačija, usled Kovid mera, poznati par rešio je da danas uz najbliže goste i prijatelje proslave prvu godinu ljubavi i ujedno obeleže početak zajedničkog života. 

Foto: Foto/Lazar Kovačević

Teška godina je iza svih nas. Što se tiče mog privatnog života, rekao bih da je prošla godina bila itekako lepa. Moja supruga i ja smo izgovorili sudbonosno da, a ono na šta sam najponosniji sam na to što sam postao otac. Drago mi je što su se stvorili uslovi da baš u Kotoru, sa prijateljima i porodicom slavimo ljubav - istakao je pevač.

Podsećanja radi, Biba i Danijel su svoju vezu obnovili 2020. godine, nakon nekoliko godina pauze, ali kako i sami ističu ljubav je pobedila sve. 

Naša ljubav je sudbina. (smeh) Kažu da moraš na privatnom planu da budeš ispunjen i srećan da bi mogao i da dopineses. Moram priznati da su me te sve novine zaista pokrenule. Ljubav je pokretač svega. Zaista sam srećan čovek. - dodao je Alibabić.

Pevač je istakao da već početkom septembra kreće sa finalnim pripremama za novi studijski album, za koji je angažovao poznate autore iz Bosne, Crne Gore i Srbije. 

Moj tim često se šali da je ovo medjunarodni projekat, jer smo tokom potrage za novim pesmama putovali od Beograda, do Sarajeva pa na kraju i do Crne Gore. Vrlo sam uzbudjen i jedva cekam da predstavim to što sam marljivo spremao. Uskoro svakako više informacija. - zaključio je Danijel.

Na glamuroznoj proslavi na Bajevoj kuli pojavili su se brojni poznati ljudi, prijatelji dve porodice: Jovana Pajić i Sale Tropico, Vlade Divac sa suprugom, Melina Dzinović, fudbaler Stevan Jovetić sa suprugom, pevači Milena Ćeranić i Ćemo, kao i sam vrh političke scene Crne Gore. 

Foto: Foto/Lazar Kovačević

Autor: Pink.rs