AKTUELNO

Na TV Pink za samo dva sata sa emitovanjem počinje novi rijaliti pod nazivom ''Adaktarovi'', a o ovom projektu bruje apsolutno svi!

Porodica Adaktar je na udaru interesovanja otkako se u medijima pojavila vest da danas počinje sa emitovanjem njihov rijaliti. Srpski Kardašijani intrigiraju mnoge, međutim, neki pripadnici ove familije, rodom iz Čačka, vrlo su tajanstveni i o njima se gotovo ništa ne zna.

Naime, retko ko nije čuo sa samoprozvanog "Boga obrva" i njegovu suprugu Anđelu, jer stalno privlače pažnju izuzetno luksuznim načinom života uz brojne ispade - biranje imena za njihovo troje dece, na primer.

Foto: Instagram.com/alis_adaktar

Ali, ceo biznis oko obrva je, zapravo, potekao od Adamove majke Alis, žene koja vlada iz senke. Za ovu damu ljudi često pomisle da je njegova sestra, jer izgleda do te mere mladoliko!Smatra se da je Alis ključni faktor u svakom biznisu koji je porodica Adaktar pokrenula - od iscrtavanja obrva, do edukacija, izrade perika, sočiva itd. Gostujući pre nekoliko dana u jednoj emisiji, Adam Adaktar je i istakao da sav svoj uspeh duguje majci.

Foto: Instagram.com/alis_adaktar

- Moja majka i ja mnogo razgovaramo i nema nekog određenog saveta koji mi je dala, ali sećam se da mi jednom na moju konstataciju da je nešto bilo skupo rekla: "Nije to skupo, ili imaš pare za to ili nemaš"- rekao je "Bog obrva", koji je tog momenta shvatio da će morati da zaradi novac za sve što želi.

Foto: Instagram.com/alis_adaktar

Promenila se iz korena

Prema pisanju brojnih medija, Alis Adaktar je bila zapravo Bobana Đokić, popularni majstor za tetovaže u Čačku. Osim imena, estetskim korekcijama je i svoj izgled dovela do granice neprepoznatljivosti.

Foto: Instagram.com/alis_adaktar

Večeras na televiziji Pink ne propustite do sada neviđeni projekat na našim prostorima - rijaliti ''Adaktarovi'', a prvu epizodu pratite od 22 časa!

Foto: MOSHI CREATIVE

Autor: M.K.