AKTUELNO

"Nisam sam od 13. godine!"

Emisija "Narod pita" je počela, a večerašnji gost Ivane Šopić je Filip Car. U program se uključila Goga:

Halo dobro veče. Kakvi smo to ljudi, gde nam je nestala plemenitost i dobrobit. Imam pitanje i konstataciju. Malo me čudi, gospodine Filipe, da se tako brzo prelazi sa jedne osobe na drugu. Kažemd a bi te emocije trebale da traju duže i da posle prekida odnosa duša pati. Možda je sa muškarcima drugačije, mada sam videla da i ove zadrugarke su prvakinje u preskakanju iz kreveta u krevet što mi je stvarno čudno jer ipak jedna veza nek traje i dan, ali nek to bude prijatna veza, ali postoje dani koji bi trebalo da prođu dok se ne nađe srodna duša. Ja nisam baš patrijahalno vaspitana, ali velika je sramota pred milionima ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Složiću se sa gospođom da su to neobične i čudne stvari, pa i šizofrene. Ja sam više puta rekao da neću sebi dozvoliti sebi onošto sam dozvolio pre i u Zadruzi, a to je da vrlo lako stupim u neki odnos nakon onog. Svi ste upućeni u onaj odnos, napolju nije išao, mi smo se razišli. Ja nisam bio emotivno totalno ravnodušan. Mogao sam ja da pričam i talasam ali meni to nij bilo samo tako. Sam sa sobom sam imao razgovore i morao sam se izboriti sa tim da to nije imalo perspektivu i da nikad ne bi uspelo. Rekao sam sam sebi da neću taj odonos koji je bolestan, toksičan i ostalo izlečiti ulaskom u neki drugi. Jako mi je pomoglo što sam otišao kod porodice pa nisam imao vremena da ganjam neke ribe. Ja u ovom slučaju nisam neko ko se prešaltao tako lako već sam bio u fazi rehabilitacije. Baš sam ravan što se tiče emotivno prema toj osobi. Ja sam to nažalost radio u Zadruzi, a i generalno u životu. Možda zato i nisam mogao da budem ispravan i da biram ispravno partnerku, zato što ja nisam bio u glavi kako treba - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak nije naišla ona prava sa kojom bi mogao duže da ostaneš i nađeš kompromis - rekla je gledateljka.
Ja ni približno nisam savršen niti dobar partner niti primer, a očekujem kad stupim u odnos da bude savršenstvo, zameram sve. Neće to više biti tako dok ja malo na emotivnom i ljubavnom planu sazrem. Ko sam, ja i da li sam emotivno hendikepiran ako ne mogu ni u jednom odnosu biti srećan i zadovoljan. Vidi znaš malo mi je dosta. Ja od 13, 14 godine do danas nikad nisam bio slobodan - rekao je Filip.
Da nije problem što si možda ženskaroš? - pitala je Ivana.
Slažem se da to iskakanje iz emocije u emociju i odnosa u odnos ne leči ništa. To nezadovoljstvo i frustracija se vrate kao bumerang - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.