AKTUELNO

Iskreno o gorućoj temi!

Upravo je počela emisija ''Narod pita'', a večerašnji gost Ivane Šopić je Filip Car, koji je spreman da večeras odgovori na sva pitanja publike, ali i da objasni novonastalu situaciju i odnos sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Filipe, ti si doputovao danas. Došao si avionom, a znamo da se plašiš, kakio si to preživeo? - pitala je Ivana.
Bilo je malo paranoično, razmišljao sam da li da izađem u juednom momentu... Svaki put me je strah, dok se malo ne stabilizujem, ali zamišljam da sam u vozu ili autobusu... - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si generalno? - pitala je Ivana.
Generalno sam dobro, baš sam dobro. Osećam se ispunjeno, srećno, zadovoljno. Proveo sam jako puno vremena sa porodicom, prijateljima, nadoknadio sam sve ono što mi je falilo protekle dve godine... Najviše sam bio kući, Šebez je bio kod mene, a bio je najviše sa mojim prijateljima, ja sam odmarao. Fokusirao sam se na te neke prave mere vrednosti - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova saga, Maja Marin ković i ti ste se ponovo zapratili. Kakav to kontakt imate sada? - pitala je Šopićeva.
Ispašću kompleks, ali iskreno ona je mene prva zapratila. Spontano smo stupili u kontakt. Ja sam napravio neke loše stvari prema njoj u samom startu. Ja sam ušao kao njen momak u Zadrugu, trudila se oko mene i za moj rođen dan i ovako. Ali, neosporno je da se i ona o mene ogrešila jako, jako... Koristila je preteške reči, bile su tu neke histerične i agresivne situacije... Ona je meni uvek bila jako draga... Možda je velika greška što smo uopšte stupili u vezu jer smo imali dobru komunikaciju i odlično prijateljstvo, samo smo ga povredili. Čuli smo se i ostalo je na tome da se navodno vidimo. Možda je bolje da porazgovaramo i imamo neki okej odnos nego da budemo neprijatelji - naveo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si siguran da nećeš biti sa njom? - nastavila je voditeljka.
Glupo je da sada ja govorim o tome jer sam više puta tajio mnoge stvari, jer sam lagao... Ali, zaista ne. Više puta sam naveo da je ona meni jako draga i da mi je to jedan od dražih odnosa, ali tu je bilo mnogo ružnih stvari. Mislim da je i za nju bolje da bude ona spontana i simpatična Maja, nego onakva kakva je bila... Mislim da ona može mnogo bolje, ali to je opet moje mišljenje... - izjavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.