AKTUELNO

Konačno progovorio!

Stefan Karić nakon raskida sa misicom Jovanom Ljubisavljević otkrio je da planira da otputuje u Tursku, ali i da pokreće privatan biznis. Takođe prokomentarisao je krah veze sa misicom, ali i priznao da li je njegova navodna afera sa Marijanom Zonjić uticala na njihovu odluku da se rastanu.

Foto: Pink.rs

Ne bih imao šta puno tu da kažem, rastali smo u takoreći okej odnosima. Oporavljam se, prosto potrebno mi je vreme i želim da se sredim i nastavim dalje svoje planove - rekao je Karić za domaće medije i prokomentariso da li je treća osoba bila umešana u njihov odnos:

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Ne, ne postoji treća osoba, samo je došao kraj. Ja ne mogu da budem sa nekim na silu - kazao je Stefan i osvrnuo se na priču sa Marijanom:
Marijana Zonjić nema veze, niti je razlog našeg raskida. Ona i ja smo u korektnim odnosima, i tako će i ostati - rekao je Karić i otkrio svoje planove:
Sutra putujem za Tursku, u pitanju je poslovni put, a nakon toga planiram da se posvetim drugim poslovnim idejama i planovima, kao što su izgradnja nekretnina na Zlatiboru, tačnije vikend naselje. To mi je plan i idem ka tome da ga polako ostvarujem - rekao je Stefan.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ovih dana u medijima kruže naslovi kako je Jovana Ljubisavljević bila sa njim zbog novca, Stefan je takođe prokomentarisao to:

To nije tačno, to je sve što imam da kažem na tu temu - bio je kratak i jasan Karić.

Foto: Pink.rs/S. Zinović

Za sam kraj Stefan je rekao da su njegovi planovi sada usmereni samo ka ispunjenju poslovnih ciljeva i ideja, a na pitanje kada će se skrasiti s obzirom da je sada jedan od najpoželjnijih neženja Karić je odgovorio kroz smeh

Na emotivnom planu ću se skrasiti kada budem pronašao pravu osobu koja vredi, kada bude došlo vreme za to, desiće se - završio je Stefan.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: Pink.rs