AKTUELNO

Od kako je izašla iz Bele kuće, sve je ostavila iza sebe!

Jovana Tomić Matora, bila je gost protekle noći u emisiji ''Narod pita'', a za portal Pink.rs je progovorila o svojoj novoj ljubavi, bivšem prijartelju, najaktuelnijem ratu Marka Đedovića ali i MC Aleks.

Bivša zadrugarka, nakon što su se smirile strasti, otkrila je svoje iskrene emocije prema svemu što je ostalo iza nje, ali i o trenutno najlepšim trenucima koji joj mame osmeh na lice.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Za nekoliko minuta gostuješ sa svojim bivšim prijateljem u emisiji, kako se osećaš i da li očekuješ bar da se fino pozdravite i pružite ruku jedan drugom?

Mi smo već popričali u Zadruzi o svemu, bili smo super, najnormalnije se rastali. Videli smo se i na žurki, on je bio sa Sandrom, nije mi pružio ruku, čovek me je blokirao, izbrisao iz života. Ja više da se nerviram, penim, ne pada mi napamet. Ne znam šta je razlog, ne osećam se krivom, ali iskreno, više me i ne zanima. Mislim da nije bilo potrebe za ovim, ali dobro, ljudi to očigledno vole...

Foto: Instagram.com/matora23

Nedavno si izjavila da imaš novu devojku, kako teče odnos i da li su vas porodice međusobno prihvatile?

Od samog starta su me prihvatili, njeni mama i tata, čak sam se i sa njenom bakom čula, a sestra je uz nas od početka! Za sada sve ide kako treba, a videćemo kako će se sve odvijati. Juče nam je bila i prva mesečnica!

Kako komentarišeš otvoreni rat Dalile Dragojević i Marka Đedovića, koji joj se čak obratio i otvorenim pismom na našem portalu?

Ne pratim, baš slabo, ali se čujem sa Markom pa ukratko porazgovaramo. Đedović je bio mnogo uz Dalilu i Cara i mislim da zna mnogo toga, nju nikada nije ostavio na cedilu, šta god da je bilo... Možda mu je samo više prekipelo... Ova sezona je bila jako teška i prvi put da sam i sama osetila da se povučem od svih, osim od Karića, Sandre, Đedovića... Sve one priče za crnim stolom, ne znam... Svakako, ta priča je bila za očekivati, verovatno mu je prekipelo...

MC Aleks je pre nekoliko dana objavila fotografiju sa jednim fudbalerom, da li si to ispratila?

Mi smo sve raspravile u prošloj emisiji, nema više šta. Ljude sam zamolila da mi više ništa ne šalju, glupo mi je više da pričam o njoj, a ova devojka mi se toliko daje i uz mene je... Devojka je lepo rekla da je igrala igru, tako da, ogadila mi se. Eto, dotle je došlo...

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ./S.Z.