AKTUELNO

Nema tu saveta - navela je pevačica.

Ćerka Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, izrasla je u nestvarnu lepoticu te privlači veliku pažnju javnosti, a dečko Hane Ikodinović sada je glavna tema.Tinejdžerka je veoma popularna na društvenoj mreži "Tik-Tok" gde njene objave broje na hiljade lajkova, dok pohvalni komentari na račun Haninog izgleda ne prestaju da se nižu, a mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Hana koja je u martu napunila 15 godina, odlučila je da javnosti pokaže dečka te je na moru pozirala sa svojom simpatijom što je podelila na društvenim mrežama, a ponosna mama Nataša imala je šta da kaže na tu temu:

Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je pevačica i otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:
Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam - iskrena je bila pevačica koja je ćerki najjači vetar u leđa u svakom pogledu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs