AKTUELNO

Izdržali sve!

Ljubavna priča Tijane Dapčević i njenog supruga Milana vrlo je neobična. Njih dvoje su više od 20 godina u braku, a iza sebe su ostavili i jedan vrlo buran period.

Foto: TV Pink Printscreen

Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Godine 2001, 28. aprila, su se venčali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak potresao je skandal.Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom. U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je pretprošle godine, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

Pevačica je, inače, nedavno otkrila i da je pored muzike počela da se bavi i poljoprivredom.

Ovde ne može da se živi od čela. Sada se bavim i poljoprivredom u međuvremenu. Šta je tu smešno, imam orahe – otkrila je Tijana .

Autor: Pink.rs