AKTUELNO

Šok za šokom!

Mladi par Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, stavili su tačku na svoju vezu u toku 2021. godine, nakon dueta. Ova vest je buknula kao plamen u tom periodu, ali je i dodatno rastužila njihovu zajedničku podršku.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Kako je portal Pink.rs već pisao, fanovi ovog bivšeg ljubavnog para, primetili su neke nejasnoće između njih dvoje, tj. sa Breskvicine strane. Podsetimo, ona je snimila pesmu "Leptir", a Vojaž joj je prvi poklon kupio ogrlicu zlatnog leptira. Da li je ovo neki tajni signal ili poruka, nismo uspeli da saznamo do danas, jer se po ovom pitanju nisu oglašavali ni jedno, a ni drugo.

Foto: Instagram.com / @brrrreskvicam, E-Stock/ Časlav Vukojičić

Ali, to nije sve! Fanovi su nastavili da sumnjaju u to da li ona i dalje šalje tajne poruke, a evo i zbog čega.

Naime, dok su još bili zajedno, Vojaž joj je komentarisao jednu od fotografija na njenom Instagram profilu i to uz tekst:

- Bebe - napisao je Vojaž i uz to je prikačio stiker vuka i leptira, na šta je ona uzvratila sa "vojim" uz, takođe, emotikone vuka, leptira i žutog srca.

Ono što je intresantno, jeste to da su oboje stavili emotikon leptira, baš kao što i nosi naziv njene nove numere.

Foto: Instagram.com

Breskvica je nakon raskida, kao i on, nastavila solo karijeru, te je nedavno snimila numeru pod nazivom "Mazohista". Fanovi je pored teksta ove numere, začudilo i to što ona u spotu ima i životinju vuka.

Foto: Printscreen YouTube/Generacija Zed

Tekst koji je sporan i koje fanove tera na to da posumnjaju da mu ona zapravo šalje tajne poruke, prenosimo u nastavku:

Bili smo mali, a danas svako ima svoj svet u kom gradi ljubav - glasi tekst ove numere.

Autor: Pink.rs