AKTUELNO

Jasan stav!

Kao bomba je odjeknula vest da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni zajedno na primorju, u elitnom restoranu, gde su bili vidno bliži nego ikada.

Foto: Pink.rs

Đuričićeva je za Pink.rs rekla da je susret bio spontan i da su članovi porodice bili sa njima, što se nešto kasnije ispostavilo da nije istina, jer vernom oku fanova apsolutno ništa ne može da promakne.

Naime, na internetu su kružile fotografije na kome se jasno vidi da su bivši zadrugari bili sami i nasmejani, kao i da je susret bio sve samo ne slučajan.

Pink.rs je pokušao da stupi u kontakt i sa Mensurom, koji se do ovoga trenutka nije oglasio niti dao svoj komentar na ovu situaciju.

Foto: Pink.rs/A. Stanojević, A. Nikolić

Fran Pujas, koji je još od boravka u Beloj kući prijatelj sa Anđelom, a nedavno je i obrisan sa Instagrama od strane Ajdarpašića, progovorio je o ovoj gorućoj temi i bez dlake na jeziku priznao da li bi podržao ovu potencijalnu ljubav.

I dalje sam u dobrim odnosima s Anđelom, čuli smo se pre neki dan, ali nije mi spomenula ovo što se desilo, tačnije da se videla sa njim. Što se tiče Mensura i brisanja sa Instagrama, nije da mislim, nego sam sada siguran da je to bilo zbog nje, ali zaista nema potrebe da se brine, ja sam samo prijatelj. Ja bih i njihovu vezu podržao, samo da je Anđela srećna!

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs/P. Radosaljević, A. Stanojević

Autor: Pink.rs