AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Ekipa "Premijere" posetila je nastup popularne pevačice Tanje Savić u jednom poznatom prestoničkom klubu, koja je ispričala zanimljivu anegdotu, a pre toga je progovorila o svom zdravstvenom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde god da nastupam puno je. Umorna sam, bila sam kod Banetove ćerke na rođendanu, super se provela, ali žao mi je što nisam mogla duže da ostanem. Mnogo se brzo zamaram. Mesec i po dana vučem neku prehladu i to je strašno. Nije korona, očigledno da nešto u vazduhu postoji. Virusi nisu kao što su nekad bili. Treba mesec i po dana da se preleže, jedva izdržavam. Deca su bila sad sa mnom u Crnoj Gori, ni meni, ni njima nije bilo lako - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ispričam nešto smešno. Prvi put da me momak startuje u liftu. Prvo sam bila u šoku. Bili smo u istom hotelu, ja onako, šeširić na glavi, naočare. Pita me da li sam ja Tanja Savić, kaže mi da me obožava, ja kažem da je to divno. Krenuo da izađe, vrata se poluzatvorila, on se okreće i kaže: "Daj mi, molim te, broj telefona, da se čujemo, izađemo na večeru". Ja u šoku, prvi put mi se to desilo. Zamalo da mu dam broj menadžera, to dajem svima. Mahinalno krenem. Zatvaraju se vrata, ja mu kažem: "Piši mi na Instagramu" - ispričala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Tanja Savić