AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom i poslednjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijala", atraktivna voditeljka Bojana Lazić ugostila je pevačicu Maju Nikolić, koja je ovom prilikom progovorila o svojoj novoj pesmi, ljubavnom životu, karijeri, ali i o tome da li je promenila mišljenje o Konstrakti.

Stavila sam ovde: "Nije imala sreće sa izborom životnog partnera", je l' kod tebe tako - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da su nam ljudi uvek lekcija, taj neki razvoj. Trudim se da se menjam. Nije lako biti pop zvezda i da to neguješ. Sama si pomenula da Maju mešaju sa rijalitijem, trudila sam se da ostanem dostojanstvena. Lazar me danas savetuje za odabir pesama, puni 16 godina. Najdraži kocerti su mi iz teatra, amfiteatra. Maja Odžaklijevska me zove trećom ćerkom. Stvarno sam je slušala i živela sa njom. Mnogo se volimo, pamitim i nagrade u Ohridu. Čast mi je da budem jedino žensko koje ima duet sa Tozovcem. Poklonio mi je pesmu i sva prava na pesmu: "Ciganine, ti što sviraš" - navela je pevačica.
Kada si spomenula festivale, pretpostavljamo da te je mnogo koštalo to što nemaš dlake na jeziku. Čitala sam da si oplela po Konstrakti, je l' si promenila mišljenje - pitala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam promenila i nisam oplela. Ja sam u maju meseca dobila nagradu za najmlađeg istaknutog umetnika, a sledeći je Merima Njegomir. Pitali su me za mišljenje, samo sam rekla da ne razumem tu vrstu umetnosti. Nazvali su to konceptualna umetnost, ali to nije pevanje, to je recitovanje. To nije vid umetnosti. Danas kad učiš na fakultetu, nemaš konceptualnu umetnost. Otišla sam posle Konstraktinog nastupa na pregled, jer je dobro podigla svest. Meni se ona dopada, jer je drugačija. Ne možemo mi da osporimo ono što narod voli, ali je druga priča da li je to umetnost - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.