AKTUELNO

Ogolila dušu!

Miljana Kulić u Rajskom vrtu otvorila je Drvetu mudrosti dušu i progovorila o osećanjima prema Nenadu Macanoviću Bebici i Lazaru Čoliću Zoli.

Šta ima novo? - pitalo je Drvo.
Ništa, sve po starom. Sve je super, nikad bolje nije bilo, tako ću i da nastavim - rekla je Miljana.
Šta se dešava sa Bebiom i Zolom? - pitala je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

O drugom neću da pričam, zgadio mi se. Mislila sam da imam emocije, nemam. To je bila više sujeta, htela sam da dokažem, jer je pravio žrtvu od sebe. Nemam emocije, jedva sam čekala da se vratim sa ostrva. Imala sam nekoliko puta odnose, ni to više nije to. Odvratno sam se osećala posle svakog odnosa. Ku*vinjski sam se osećala. Pre sam lagala, ali shvatila sam da je to sve bila navika, mene taj čovek u životu ne interesuje. Žao mi je što sam mu cepala stvari, ja nisam takva. Žao mi je što sam bezdušno cepala stvari, na kraju krajeva kupiću mu stvari. U njemu sam videla Osmakčića i Cara, kad je najgore nastrojen prema Dalili. Nisam navikal da mi se govori svašta i da me neko vređa i psuje. Stvari nisu krive, mogla sam da ispadnem gospođa. Eskalirao je bes na stvarima koje nisu krive - govorila je Kulićeva.
Miljana, voleo bih malo da čujem i o Nenadu. Kakva su tvoja osećanja i planovi? - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da nisam ulazila sa njim u odnos i da je ostalo na tome da se družimo i napolju da uđemo ponovo u vezu i da nam bude kao što nam je bilo napolje. Ja sam ljudima govorila da je on pametan i inteligentan. Možda nisam trebala da uđem u vezu sa njim, da ga ne bih omalovažila. Pametnije je bilo da ga zamolim da oprosti i da napolju pokušamo. Ne osećam se zapostavljeno. Osećam da neko misli o meni u svkaom trenutku, posvećen mi je maksimalno. Lep je momak, dobar, meni odgovara takav, kakav je. Imali smo raspravu, jer je video te klipove sinoć. Žao mi je što sam nasrnula na njega, nije zaslužio. Ispada da sam udaral šamar jer sam se ja j na Rajskom ostvru. Uradila sam stvar koju je njemu nikad ne bih oprostila .Odgovara mi da me neko razume u svemu. Nikad mu neću zavraniti da pozove oca i majku. Imam muško dete i ne bih volela da se neka žena pojavi u njegovom životu. Volela bih da ostvare komunikaciju. Najveća želja mi je da sa decom ostvari komunikaciju. Čula sam da mu je zabranjeno da viđa decu od njegove supruge. Njeogvi roditelji kako god hoće. Ja ću ga nagovarati da pozove majku, da se sutra ne bi kajao - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da Nenad sad ima poverneje u tebe? - upitala je Drvo.
Ne mislim da ima poverenje. Mislim da nema, ali stećiče, ovde koliko je ostalo, ali i napolju - dodala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.