AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mensura Ajarpašića.

Kada je Miličina mama rekla da se maknete jedno drugog ti si je najstrašnije vređao i ismejavao, a kada tebi tvoji kažu da se smakneš i još vređaju Milicu, ti ih pravdaš. U čemu je razlika tvoje i njene porodice? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zalagao, pričam za taj period, izumim ovaj sad. Svi smo tad govorili da sam ja jurio za njom i da me ona nije volela, a ja sam iašo za njom i vapio za nečim što mi ona nije dala. Zapitao sam se šta može da bude toliko stašno da sam ja učinio. Sve zavisi šta je za koga loše, a šta dobro. Njena ćerka tad nije bila u situaciji da plače, niti sam joj bilo šta priređivao, nego da bude srećna i zadovoljna - pričao je Mensur.
Drugačije je shvatio moju majku, a drugačije svoju. Došla je u periodu kad smo raskinuli, a on je bio u drugom odnosu. Ona je videla veče pre, znam šta je bilo, videla je kako se osećam. Zbog mene smo raskinuli, ali je videla, znala je da sam povređena u tom trenutku. Ne želim više da ih mešam - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji dublji problem. Bilo je milion stvari na koji je trebala da se skrene pažnja. Nemoguće da sam ja toliko loš. Od tog dana ne opravdam ništa, niti ismejavam. Smatram shodno njenom nastupu - nastavio je Ajdarpašić.
Milica kad je saznala od majke da treba da se pomeri, on je saznao od mog oca da treba da se pomeri, pa se nijedno nije pomerilo - komentarisao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da se on trudio oko mene, pokazivao mi pažnju. Nisam imala nameru da patim za njim (Golubom) i kad je Stefan rekao da se oslobodim i vojni režim koji mi je zamerala. Ona je meni rekla da treba da se smejem i da se više družim - rekla je Veselinovićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.