AKTUELNO

Pogledajte o čemu je danas reč!

Emisija "Sprrrdnja" se privela kraju. Stefan Karić je pozvao Irmu Sejranić i Dina Dizdarevića da naruče stvari za Bajram, a potom se Miki Đuričić pročitao još jednu svoju listu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino, drago mi je što su skupio snage da se vratiš - rekao je Karić.
Bolje je da si ovde, to sam i ja rekao - dodao je Miki.
Hvala svim zadrugarima, hvala svim starim zadrugarima koji su mi se javljali, hvala svim porodicama, podršci... Ja bih pozvao sve zadrugare da dođu na Bajram da to lepo proslavim, želim da mi moji pošalju što više čestitki da čitam kad mi je teško... Voleo bih da svi dođu da proslavimo Bajram. Stefane, javila mi se i Mikijeva i tvoja podrška... Hvala puno još jednom - poručio je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Miki pročitao novu listu koju je sastavio, a zadrugari su ovog puta dobili uloge iz domaćih filmova i serija.

Dejan Dragojević je Šojka, "Sivi dom". Kariću, ti si mi Laušević. Mimas statista, žena iz trafika iz bilo kog filma. Ša je Avaks iz "Kengura". Dalila baronica Glembaj. Luks Lečić iz "Sivog doma". Mateja je Biberče. Dino je iz onog bosanskog filma "Sve džaba". Mina je Una, čuvena Sonja Savić. Đedović ostaje Šicer. Rešićka je Petrija. Aleks Mirjana Joković iz "Stršljena". Mensur "Bure baruta", Milica Doli Bel. Sanja i Ana Flojdove drugarice. Irma je Eva Ras iz "Mi nismo anđeli". Matora je Jovanča iz Orlova. Gruja slikar naivac. Martina Marijana Karan iz Lavirinta. Anđela je Juca iz Pop Ćire i pop Spire. Marijana Anđelija iz "Radio Vihora". Viki Švecerka. Osmakčić Ristovski u "Kako se kalio čelik". Zola je Aki iz "Vratiće se rode", Miljana je Vesna Trivalić iz "Otvorenih vrata". Lepi Mića je

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.