AKTUELNO

Rekao, pa porekao!

Marko Janjušević Janjuš je svojom odlukom napustio najgledaniji rijaliti u regionu. On je odlučio da nakon sedam meseci boravka pred kamerama, spakuje svoje stvari i ne misleći o novačnoj kazni napusti velelepnom imanje u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Kao što je već poznato, njegov ljubavni odnos i javna prevara sa Majom Marinković su obeležili četvrtu sezonu "Zadruge". On je tada odlučio da ostavi svoju suprugu Enu sa kojom je više od decenije u braku, i sa kojom ima ćerku Krunu i uplovi u više nego strasnu vezu sa izazovnom Majom.

Nakon četvrte sezone, Marinkovićeva je javno priznala da je abortirala njegovo dete jer on nije želeo da ga prihvati, a njihovo suočavanje u "Zadruzi 5" gledao je ceo region. Oni su bili na distanci tokom celog boravka u rijalitiju, a košakraš je nekoliko puta rekao da pod cenu života ne želi kontakt sa njom.

Foto: Pink.rs

Kako portal Pink.rs saznaje oni su sinoć bili u jednom lokalu gde su zajedno uživali u muzici i piću, a na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram je pisalo:

- pronađi nekoga ko će vas gledati kao Maja Marinković - pisalo je na snimku što bi mogli da zaključila da u pogledu još uvek ima zaljubljenosti između njih.

Na snimku se takođe čuje i emotivna pesma "Da se opet rodim" uz koju je Janjuš podigao ruke.

Video: Privatna arhiva, Instagram

Podsećanja radi, Maja je za portal Pink.rs pre samo šest dana izjavila da više nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, ako je suditi po ovom snimku, možemo da zaključimo da je razlog njihove svađe upravo Janjuš.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/majamarinkovic___

Autor: Pink.rs