AKTUELNO

Šok!

Igra istine je u toku a Lepi Mića je postavio naredno pitanje Dalili Dragojević.

Dalila, da li si shvatila i kada ćeš da shvatiš da kada kola krenu nizbrdo, da čovek ostane sam? Da li si iznenađena, ko te je najviše razočarao - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je situacija kada je meni bilo uzbrdo da su svi bili uz mene, a kada mi je krenulo nizbrdo, svi su se sklonili. Kažu da sa kim si od početka, sa njima ostaješ do kraja. Ja se sa tim ne slažem. Bila sam vezana za ljude koje poznajem, a ustvari su bili neki pogrešni izbori, a jedini pravi izbor je Matora. Rekla sam ti da ne mogu da te ubrajam u to i ona je neko ko je bio tu od početka i biće tu do samog kraja. Bila sam razočarana možda nekih par sati, pa sam shvatila da ne treba da plačem za nekim kome nije stalo. Moje suze su dragocene. Kome god nije žao što se ne druži sa mnom, nije ni meni. Ja sam od tog dana primetila da mnogi okreću glavu, ne zato što sam prema njima pogrešila, nego da bi izvukli svoje du*e. Neće svi stati ispred vas i iza vas, nego će se sakriti u mišje rupe, odakle su i došli. Neću ih nabrajati, mogu se sami prepoznati - rekla je Dalila.

Dalila je pitanje postavila Nenadu Aleksiću Ša.

Videla sam da si danas šetao sam i baš sam sa MC Aleks to komentarisala, ne bih da iznosim. Primetili smo promenu u tvom ponašanju, ti si danas spustio glavu, sad nam objasni zašto - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče stanja, nisam uopšte dobro danas. Martina je samo bila, kao da mi je u glavi bure baruta, a ona je varnica koja je potpalila sve. Mislim da sam konačno došao sebi, ali ovaj prostor i osobe koje me podsete na sve ono što mi se dešavalo ranije, vrate me na sve to. Vraćam se na sve to da razmišljam o svom životu i koliko sam loše uradio. Vraćam se na brak i na to kakvu sam osobu ja izgubio. Ne pričam da bih voleo da se vratim Ivani, nego upoznajući devojke od tog perioda, ja sam u šoku na kakve devojke nailazim i upoznajem...Skapirao sam da sam imao pored sebe osobu sa kojom nisam imao potrebu da se svađam. Da, kajem se! Vratim se na to sa Tarom, bilo je i lepih a i ružnih stvari sa njom. Sve mi se vrati u glavu i iz tog razloga sam ske**n i sje**n. Jedan od najjačih sam ovde što se tiče psihe. Ja sam kroz život izgubio osobu koju sam mnogo voleo, izdigao sam se. Svestan sam da sam zvezda, bez obzira na sve što se desilo - rekao je Ša.
Do juče su te gledali na teveu, a sad imaju priliku da žive sa tobom - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To su fanovi. Skupilo mi se što sam Ša, što nisam Neša. Ulaze u odnos sa mnom samo zato što sam Ša. Prilaze mi sa tim...Došao sam do zaključka da sam zvezda - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga