AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Ražanja poginuo je Branko Gogić (45), predsednik IO SDPS, čija je supruga Nada Gogić, nekadašnja voditeljka Javnog servisa. Oni imaju dvoje dece.

Nada je godinama bila voditeljka Jutarnjeg dnevnika i urednica Dnevnika 2 na Javnom servisu. Gogićka među prijateljima i kolegama važi sa osobu koja je staložena i tiha, ali vrlo profesionalna i uporna.

Nada Gogić sada ima novi posao, a radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. Ponekad gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Foto: Tanjug, Media centar Beograd

Inače, Gogić je rođen 15.04.1977. u Smederevu, a poginuo je pet dana pre 45. rođendana. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radio je u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Bio je član SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.