AKTUELNO

Ekskluzivna ispovest šokirala je milione!

U ''Novom Vikend Jutru'' na TV Pink pred milionskim auditorijumom kod Jovane Jeremić, dušu je otvorila pevačica Dušica Grabović, koja je u društvu svog advokata prvi put progovorila o elitnoj prostituciji, spornom snimku, i podvođenju devoaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekskluzivna ispovest pevačice šokirala je region, a ona je ovom prilikom stala na spekulacije i otkila čime se ona zapravo bavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je prokomentarisala sporni audio-snimak, pa priznala zbog čega je dovela advokata u emisiju.

Rekla sam da me pozove na signal, mogla sam da kažem i vocap, možda je to isečeno. Dok imam Boga za svedoka, ja se nikoga ne plašim na ovom svetu. Sve ovo je nameštaljka, da je mene neko uvukao u ovo i gledao kada ću da dođem na 40 dana tati. Ja nisam ratni zločinac, došla sam da odbranim sebe. Mogao je svako da stavi moju sliku na profil i pošalje sam sebi poruku. Dajte mi nešto konkretnije, ako hoćete da me gazite, gazite me pošteno! - dodala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam uhapšena od sramote ne bih došla u emisiju. Advokata sam dovela kako bi rekao neke stvari za koje ja nisam stručna, a ne da me brani. Moja dela govore o meni, ja sam osoba koja veruje u Boga - dodala je Grabović.

Spisateljica Simonida Milojković nadovezala se na temu, pa otkrila kako je pisla svoju knjigu ''Grabljivica'' koja se bavi temom prostitucije:

Kada sam pisala Grabljivicu sedela sam sa makrioima i prostitukama. Oduvek je toga bilo, to su bile devojke iz strašnih porodica, bile su žrtve incesta. A danas se promenio trend, pa pevačica i voditeljka ne što mora, već što je besna. Da dođe do besnih auta i luksuza - istakla je Simonida.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna glumica je isto tako, danas ima brak o kom se priča divno. Preko kreveta je ušla na scenu, znalo se, moraš na Zlatibor sedam dana sa njim, pa tek onda da glumiš u seriji - dodao je novinar Crnomarković.

Foto: TV Pink Printscreen

Obraćam se svim medijima ovom prilikom, da ne ometaju istragu nadležnih organa, da puste ljude da rade svoj posao. Ja ne osuđujem prostituciju. Ja bih da se prostitucija legalizuje. Poruka mladima je da se vole - zaključila je Dušica Grabović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.