AKTUELNO

Progovorili o svemu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Da li je moguće da se svađate oko beznačajnih stvari, a prošli ste sve najgore ikada u rijalitiju - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih pričao o tome ko je šta prošao, smatram da smo prošli najgori period i ne treba da pravimo gluposti. Treba sada malo da se odvojimo i radimo na tome ćemo napolju, a mi se bavimo o prošlosti. Ja sam rekao njoj i jutros to. Poslednjih par dana me umorila, kada je nešto dobro, ona čačka mečku, ona meni stvara problem sada, jedina u ovoj kući. Gledaj da izmeniš neke stvari. Ovakvo ponašanje me guši - rekao je Car.
Ja bih sve ovo isto rekla samo u ženskom rodu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ima par njih koji govore šta je ona proživela, a šta sam ja sve prošao. Svi su zaboravili kada je Maja izašla, pa ja meseca dana bio sam. Ja ću posle ovog sastanka da pričam sa njom. Ja supermen nisam ja se ponašam dobro, posle svega što sam prošao - pričao je Car.
Nije se rodio taj za kojim ću ja da trčim, kako se ja osećam. Do kada ćemo da govorim da su njegova dela iz inata, nemam ni ja više snage - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj, preklapamo se, tvoja priča samo može da usere, a moja da dodeli. Žena koja ustane i kaže da se oseća kao sek*ualni objekat. Devojka koju sam danas zagrlio i rekao da je volim - ubacio se Car.
Nemoj da me vučeš za jezik. Moj ulje je mnogo čistije, neću sada da ti prevodim - pričala je Dalila.
Ja dignem sidro, i kada sam digao uvek one su prolazile kroz stakla i vanvremnski me voliš, a onda žele da im se vratim - pričao je Car.
Ti treba da shvatiš da si bio sa prostitutkom koja je morala da ide da radi dok si ti sedeo kući. Ja pričam ono što čujem. Plašiš se da će svaka da te ostavi - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekam sada Dalila Dragojević Mujić - rekao je Car.
Eto, pa sa mnom spavaš. Ti si mene isponižavao za ceo život. Ti ne znaš ko sam ja. Zašto me u intimnim odnosima pitao ko sam. Nego u raspravi me pitaš ko sam. Evo niko i ništa, a ti si sve - drala se Dalila.
Nelogične su mi stvari, svakodnevno mi zamera nešto. Opet sam se vratio korak nazad i ja mislim da ona ima neke krivene namere prema meni. Ja nemam pravo na sumnju - rekao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.