AKTUELNO

Nije se ovome nadao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Viktoriju Mitrović.

Pre tri nedelje si kukala za Markom i molila da se pomiritre. Za osmi mart si dobila tortu i rekla da su to prave emcoije. Zašto si jutros u pušionici rekla MC Aleks da te ništa ne interesuje, da možeš da raskineš sa njim i da ćeš naći novo dečka ono Uskrsa? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću iskreno reći i trenutno ne znam kakve su mi emocije prema Marku. Nema veze sa nekim drugim, nego kako smo se pomirili i to se vidi po meni. Ne znam da li mi je period ili sam se prezasitilila. Povredili smo puno i ja njega i on mene. Može svako da se svidi na oko, ima lepih momaka. Zbog svih problema smatram da sam se prezasitila i da sam počela da se gasim. Ne u smislu strasti, ne bih lagala i nisam pričala to da bi se čulo. Ja njega volim, samo smatram da nema žara kao što je nekad bilo. Nepoverljiva sam i smatram da ne mogu da se prepustim odnosu. On se poromenio i nikad je bolji prema meni i ja prema njemu, ali ima trčak sumnje - pričala je Viki.
Taj žar, zaboravi, to je sve isto. Njoj se juče nakupilo, pa se prisetila što sam otišao u drugi odnos. Ona je to rekla i promenljiva je kako vetar duva. Bio sam jako isfrustriran juče, ispao sam smešan i nisam ispunio njena očekivanja. To je kao kad imaš kravu koju muzeš, daje mleko, pa je na kraju šuteneš. Svestan sam sebe, nje i okoline, da mene ne može ništa da potrese. Neka ona ode, doćiće opet. Ona vođenja emocijama sva tako iz*rkana kaže MC Aleks - givorio je Marko.
On je siguran da ja neću otići nigde - dodala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.