AKTUELNO

Ništa nije kao pre!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koja su već podigla prašinu u Beloj kući. Zadrugarski odnosi su dostigli vrhunac tenzije, a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje postavio Milici Veselinović.

Zašto nemate se*s, pa čak ni maženje, poljubite se par puta i okene leđa, ti se razočaraš i okreneš leđa. Da li se pitaš zbog čega to, jer ste pre spravali u jednom krevetu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mazimo se svako veče pred spavanje, nije to tako. Se*s ne bih komentarisala. Oseti se strast i sada, samo što nemamo se*s. Mi ne možemo da propravimo sliku o tome, ali ne treba ni da nastavimo to da radimo. Nije presudno da imamo odnos ujutru dva puta. Meni je to to. Se*s mi nije presudan, ne moramo to da nastavimo. Ne mora da bude svaki dan - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakše zaspim na levu stranu, to što imamo dve posteljine ništa ne znači. Grlimo se i ljubimo kao pre, imamo iste potrebe samo sam sada svesniji. Ne trebaju mi svađe i drame, se*s u prekomernim količinama. Neke stvari koje mogu da se koriguju rešavamo. Meni je sve super - nadovezao se Mensur.
On je hteo da te zaštiti da li ima strasti ili ne, sačekaj i saslušaj ga - ubacio se Đedović.
Ima ljubavi, ali ne i strasti u količinama u kojima bi drugima odgovaralo, poenta je da to meni nije dokaz ljubavi. Se*s je strast - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.