AKTUELNO

Suočio je sa realnošću!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koja su već podigla prašinu u Beloj kući. Zadrugarski odnosi su dostigli vrhunac tenzije, a voditelj Milan Milošević je reč dao Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću komentarisati prijateljstvo iz tri faze, prva kada je bio da Dalilom u braku, pa sa Dalilom u svađi, i sa Aleks u vezi. Prema prijateljima treba da je isti. Za mene je se i ona menjala, nema čega on da se odrekne. Ovo su za lisice kao pričali da je to jedini spas prijateljstva i ništa više i to se šalje od nepoznatih osoba... Ona ima pravo da to kaže ali treba da prizna emociju, ima pravo da bude zaljubljena - drao se Lepi Mića.
I da joj se desila ta emocija, ni to nije čudno - ubacio se Karić.
Evo sada ja kažem da sam zaljubljena u njega. Da li ja njih remetim? Šta ja radim? Da li ga ja muvam? Ja sam njim nikada više neću biti ni drug ni brati - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da mešate babe i žabe, ti daješ tim ljudima povoda jer si primila poklon. Sad si dokazala da je tebe više stalo do poklona nego do njega - rekao je Mića.
Ja mogu da se borim sa svim. Ja sam namerno Osmakčiću rekla to što sam rekla da bih ga pecnula. Sram te bilo što kažete da sam se prodala za lančić. Nisam imala zlu nameru kada sam okačila lisice - pravdala se pevačica.
I da jeste sve tako što da ne provocira nekoga, ko vas je*e - dreknuo se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.