AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Mateji Matijeviću, koji je osvojio treće mesto na današnjoj anketi, gde su publika i zadrugari birali osobe koje najviše kriju svoja osećanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, srećan 8. mart svim ženama. Zamisli sad mene gledaoci stave na mesto gde prikrivam stvari, a onda ja da otkrijem, bilo bi glupo. Ne mora ovo da se veže usko za moj odnos sa Anđelom samo, ja generalno kao osoba imam te momente. Ne volim mnogo da se dam, lakše mi je kad ostanem misteriozan, odmeren. Gomilu puta sam govorio, ja zaista imam svest da sam na televiziji. Možda sam najgori ovde, možda sam i najbolji, ali imam svest da sam na televiziji i šta je za televiziju. Kad najveće zvezde odu u neki šou, ljudi prezentuju ponašanje za televiziju. Za mene je ovo studio i emisija koja traje 10 meseci.
Mateja sada priznaje da se folira - ustao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Složićemo se, ispred sebe imaš najblistaviju devojku. Onda je ovo tvoje sebično - rekao je Mihić.
Odakle ti znaš šta ja njoj pričam? I možda imam odmereno ponašanje, ali ja sam ja. Verovatno jeste ovo glasanje što se tiče odnosa sa Anđelom, ali sam samo hteo da kažem i da nije možda samo zbog toga - pitao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.