AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip i imali su priliku da vide razgovor Nevena Savić i Lazara Čolića, nakon sukoba sa Markom Janjuševićem i čuju šta je sve rekao za njega.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Zoli.

Sve je rečeno, rešili smo sve što imamo i ne bih se vraćao na taj konflik. Vređali smo se u kazinu, ovo je snimak posle konflikta. Blam me je što sam se doveo u tu situaciju. Krivo mi je što se to desilo, ne treba da se predstavljam na taj način. Bilo je jače od nas - pričao je Zola.
Ovoje bio afekat i bilo mu je krivo što se to izdešavalo. Postoji neštio skriveno izmešu njih, ali billo mu je krivo. Ja sa njim ne zalazim u te teme, ali smatram da postoji neka netrpeljivost - dodala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisali smo malo pre, posle toga se desilo. Nisam iznenađen, ali šta da kažem? Desilo se. Ja imam mlađeg brata godinu dana, on i ja znamo kako funkcionišemo, pobijemo se i mole Boga da ne igramo jedan protiv drugog. Je*em ja njemu majku i on meni. Takav sam kad mi pukne film, ljudi znaju - rekao je Janjuš.
Sve dok se ne istera, biće krivi žetoni i 1000 dinara. Ovde su stvari jasne kao dan, mogu da nazivam prijatelja koga hoću, ako nisam, nisam, Oni nikad nisu bili prijatelji. Ja sam video sliku da si ti na podu, a tebe za to boli ku*ac. To govori o vama! Nikad niste bili prijatelji, kao ni njih dvojica - komentarisao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.