AKTUELNO

Ostala bez teksta!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o anketi. Naime, kako je u toku noći saopštio zadrugarima ko se nalazi na kom mestu kada je u pitanju loše podnošenje kritika, on je ovog puta počeo temu o glasovima publike na to ko dobro podnosi kritike.

Saopštio je da je na drugom mestu Jovana Tomić Matora, što je nju začudilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda u ovoj sezoni. Malo mi je krivo, jer se setim Karića. Možda sam malo svesnija i mislim da nemam mesta za greške. Najteže ovde podnosim od Rešićke - rekla je Matora.

Na prvom mestu našla se Dalila Dragojević.

Što se tiče kritika, trudim se da podnosim. Imam svoje padove i zna se kako ih podnosim. Podnosim od dosta ljudi stvarno. Podnesem i od Filipa, ali kao kad mi treba duže da shvatim. Rekla sam mu ja da će verovatno biti još grešaka, ali samo treba da mi kaže mirnijim putem - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da će biti MC Aleks, ali eto. Promenila se, ali sam baš pričao sa njom i malo pre. Možda bi puno veće kritike primali i ja i ona, kada bi mi pravdali stvari koje radimo - rekao je Car.
Hteo je da kaže da smo pričali o tome da se ne pravdamo, nego da kažemo da ne znamo. Drugačije bi bilo - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam realan, stvarno smo napravili gnjusrariju. Ako si svestan da si napravio loše i to kažeš, može tebi neko da nadoda na to - rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga