AKTUELNO

Pokušao da se izvuče!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Kako bi se osećao da je neko Milici pričao da si najružniji i najodvratniji, a ona na to odgovorila; "Jbg, nemam bolji izbor", kao što si ti Mimi rekao u pabu - pročitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad kažem nemam neki bolji izbor, to kažem u smislu da je ona najbolji izbor. Zamisli da sam sa drugom devojkom koja bi se iz inata ljubila sa nekim. Za mene je najbolja, možda je za nekog najgora. Dok sam bio u vezi sa njom, cenio sam je, bio lojalan. Izašao sma iz veze, šou nam se izdešavao. Vratio sam se u vezu, ponašaću se u skladu sa tim - rekao je Mensur.
Raspravljali smo jednom za stolom. Da ima bolji izbor, bio bi sa boljim izborom. Stvarno ne želim da komentarišem druge devojke. Nisam bila tu, nisam čula. Čekaću da vidim snimak. Ne interesuje me - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada rekao da mu je Milica najbolji izbor po svemu, a od nje je zahtevao sve što je sušta suprotnost od nje. Sumnjamo da će Mina uskoro ući. Mensur se kompleksirao zbog Cara, zašto on kraće priča, pravi haos na nominacijama kad nisu pričali o njemu. Njega nervira kad nije glavna tema. Sumnja da će Mina da uđe, pa da bi bilo pitanja. On bi samo da se priča vrti oko njega - dodala je Tara Simov.
Da radim neke stvari, bilo bi drugačije - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.