AKTUELNO

Zadrugari nisu imali razumevanja za njihovo ponašanje!

Emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem je i dalje u toku. Novo pitanje glasilo je za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti nije Filipa, pojeli bi te svi... Kada si se davila u živom blatu, jedino je on uspeo da te podigne i bori se za tebe kao lav, dok tvoji prijatelji sede i gledaju u sto. Život bi dao za tebe, a ti ne možeš nežnije da mu se obratiš... Danima ti govori, da ne može da podnese tvoju aroganciju, a ti i dalje teraš po svom. Dokle misliš da to neko može da trpi? Moraš da shvatiš da Filip nije Dejan, njemu treba žena a ne vaspitačica - pročitao je Milan pitanje.
Samo ću reći, niko nije ono što jeste. Neću se voditi pričom gledalaca koji očigledno ne vide dobro. Ne smatram da sam bila u nekom blatu, naročito od kad sam bila sa njim. Mislim da sam više bila u blatu zbog njega, nego što me je on izvlačio iz istog. Takva sam, imam takav stav, nikada se neću lizati ni sa kim. Neću ni njemu lažno prilaziti samo da bih zadovoljavala njegove kriterijume. Ako nemam potrebu da mu priđem, neću prići ni zarad naroda. Nisam neko ko radi bilo šta zbog naroda, isključivo samo zbog sebe. Moji prijatelji mene upozoravaju na mnoge stvari, naročito se zahvaljujem na tome Matoroj koja je uvek uz mene. Više puta sam je i poslušala, a retko slušam druge ljude. Meni je Matora ovde broj jedan pa čak i kada me napu*ava. Ona kada gleda u sto, tada smatra da nema pomoći ili da ne treba da se meša... - govorila je Dalila.
Tako je - dobacila je Matora.
Sto puta mi je rekla da moj odnos sa Filipom neće uticati ni na šta i da je naš odnos samo naš. Nikada od mene ne pravi paćenicu, uvek je tu uz mene... Ne želim da se bavi teorijama zavere, spremna sam i na osude i na kritike. Mislim da sam ovde uradila velike stvari, da bi me sada uzdrmalo ovakvo pitanje - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo pitanje baš bilo od strane ljudi koju nju vole, ali ona to ne shvata. I ja sam joj govorio da bude normalna, da ne pleše sa Tarom, nemoj da se oblačiš loše da te posle ne bi prozivali... Mislim da ni mene nije dobro razumela - govorio je Car.
Lepo sam odgovorila. Ti si me strpao u živo blato, jer sam ti mnogo veće stvari oprostila i stavila sebe u isto. To je mnogo teže i gore od onog blata u kome sam bila pre toga - dodala je Dalila.
A zašto ti meni nisi prišla kada sam ja s*eban? - pitao je Filip.
Ako budemo došli do pitanja o tvojim pljuvačinama, videćemo da li ćeš tada biti miran - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tu agresiju imam u sebi, to je tačno - rekao je Filip.
Šta sam ja radila izvini, da me stalno spominješ? - ustala je Tara.
Da li ti želiš nekoj svojoj prijateljici da bude sa mnom u vezi? - pitao je Filip.
Ani nisam želela, ali Dalila mislim da može da te iznese - odgovorila je Tara.
Ja ne želim sestro, da moja devojka bude u fazonu 'buksna' i ono tvoje lupanje i lomljave... Ima li jedan dečko da želi da se njegova devojka druži sa Tarom? - pitao je Car.
Ja sama sebi lupam glavu o zid, moja s*anja nemaju veze ni sa kim. Kada sam ja plesala sa njom, da li sam pravila neke gluposti? - govorila je Simova.
Da li si ti retardiran, želiš od Dalile da napraviš od nje Princezu od Monaka, pa nisi ni ti Princ? - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je normalno da se za crnim stolom izgovore najgore stvari pa se kasnije svi izmire. Meni su te ljubavi ogavne, gde dečko devojci govori najgore stvari, da bi se kasnije ljubili... Ljudski je reći 'izvini, je*i ga, možda sam pogrešila, možda sam ovo uradila'... Oni tuđim greškama opravdavaju svoje i to nije normalno. Ovde svako treba da gleda sebe i svoje postupke... Treba svako od sebe na krene... Sve su to vaši izbori, na kraju krajeva - govorio je Đuričić.
Njihov najveći problem je što su isti - dodao je Karić.
Složio bih se sa Dalilom, ako nisi za alkohol nemoj da ga konzumiraš... - dodao je Miki.
Slažem se sa Mikijem. Koliko puta sam ja priznao svoje greške. Da li ste od nje doživeli da prizna bilo koju lošu stvar? Njoj nisam u pravu ja, niste vi, nisu gledaoci! Ona je uvek u pravu - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.