AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević je reč dao Stefanu Kariću:

Moje mišljenje je da je Tara osetila da ima strah, po njenom glasu vidimo da upravlja sa njim. Sva je puna razumevanja i željna promena - prokomentarisao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vreme će pokazati, ružno je da ja kažem ili ona ili ja. Devojka je ušla pre dva sata. Meni da je Ša dečko ona bi bila rasčupana do sada, setimo se "Zadruge 3" Maji Marinković falilo pola kose sa glave. Trenutno nisam zaljubljena - rekla je Tara.
Ša treba da kaže idi devojko slobodna si, on je kriv - vikao je Mića.
Tako je, on treba da okrene nov list. Vreme je da vidimo sada ko je on u pravom smislu - završio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad je iz dana u dan šokira izjavama. On nama govori da se opustimo zna on šta radi, a totalno je opsednut sa Tarom. Ja garantujem da će da razmišlja o Tari sa kojom god devojkom bude. Ona pokušava da ispadne kao da je ne zanima ništa, trenutno je normalna, u nedelju dana četiri sata, ali videćete kada ustane sutra ujutru. Njemu treba ljubav, evo došla mu je ljubav. Tara za dve godine mu nije pružila ljubav, ne može ni sada - počeo je da priča Marko Janjušević Janjuš.
Devojka je tek ušla, imam mnogo toga da kažem i da je pitam, i mnogo mi je drago što je ušla, hvala Velikom šefu - vikao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.