AKTUELNO

Karte na stolu!

Prošlu noć na velelepnom imanju Zadruge obeležila je emisija Izbacivanje koje je vodila Dušica Jakovljević ali i intervjui koje je Darko Tanasijević obavio sa zadrugarima gde je uspeo od njih da izvuče neke tajne koje nikome nisu rekli.

Foto: Pink.rs

U studiju kod Dušice je gostivala majka nominovane Sandre Čaprić koja se sinoć našla u duelu sa Anom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandrina majka je istakla da se Sandra nije snašla u Zadruzi jer smatra da joj je smetao zatvoren prostor, a vezu koju je zadrugarka imala na startu sa Filipom Carem ocenila kao igricu, a potom komentarisala odnos njene ćerke i Marka Janjuševića Janjuša:

Znala sam da njih dvoje neće ući u vezu, ona ima čvrst karakter, tu samo može da bude prijateljstvo. Ne veza, samo druženje. Ja nju ne vidim u rijalitiju, ona je za scenu i pozitivne stvari, nije joj mestu ovde. Ovo je dobra promocija, ali bilo mi je teško da gledam kada je povredila nogu, Deniz je gurnila, ona udarila glavom, ružno sam se osećala, bila sam nemoćna. Janjuš je jedini prijatelj bio njoj, tu je bila i Anđela... Dalila je napadala u jednom trenutku, ja nju lično ne znam, ne sviđa mi se njeno učešće, ne znam ja šta je ona želela sa ovim - rekla je majka Sandre Čaprić.

Sa druge strane u Šiša baru, Darko je prvo ugostio Filipa Cara sa kojim je razgovarao o njegovom emotivnom statusu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam gde sam, sa Dalilom sam u bliskom odnosu ali nismo u vezi. Nadam se da će biti okej... Meni se uvek može desiti momenat slabosti. Smatram da mi se veza više ne može desiti ovde, više nisam spreman da pružim ljubav, ovo je moj maksimum. Malo se grlimo malo svađamo, ali više ne osećam potrebu za vezom. Ja teško funkcionišem u vezi. Nemam poverenja u Dalilu još, ona ima nešto što me radi, inteligentna je. Razmišljao sam danas, nećemo da ozvaničimo vezu jer ovako je bolje, ne moramo da budemo non stop zajedno. Ja volim da razmenjujem nežnost kada sam zajedno. Dosta su na mene uticala pitanja i ljudi. Ona to govori zbog Dejana - tako su mi pričali. Ja sam rekao da moja sledeća veza moja biti sto posto iskrena da ja to želim i osećam sto posto. I sa njom sam ali bilo je tu dosta stvari. Smatram da sam emotivno nezreo, treba da se prepustim i doći će sve na svoje. Ja moram biti sam neke vreme da bih rekao da je to to. Nema smisla ovo što radim. Dejan je muškarac, on ima prijatelje uz sebe, a ona ne, ja neću biti on, želim da mu pomognem. Dejanu je lakše stati na noge, treba da se okrene i to je to. Dalila nije znala šta priča, ona nije imala pojam o čemu priča. Ja osetim tu energiju, gledam je prolazi kroz staklo i vrata, valja se po podu. Odlučio sam da budemo u ovakvom odnosu, neću vezu, samo da se ona ne veže za mene, ne znam više šta je pametno. Malo sam i ja pogubljen... Ja sa Dejanovom bivšom ženom, on sa mojom bivšom devojkom, šou... Dejan i Dalila su meni jako slični, ja mislim da je on upravu, ali ja sam od njih video sve i suze, i mržnji i napad i sve. Ne mogu da kažem da su samo loši ili samo dobri, sve su pokazali. Ako ih osudiš možeš ih opravdati, eto, više se ne zna... - ispričao je Car.

Nakon Cara, u Šiša baru se pojavila Dalila Dragojević koja je Darku priznala kako se oseća nakon pomirenja sa Filipom:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Filipom je sve okej, ne znam ni šta bih rekla, ponaša se kao zaštitnik ali mi i naređuje. Ja ne trpim autoritet, nisam poštovala generalno Uvek sam se sama borila za sve. On hoće da mi pomogne ali stalno mi naređuje, ovo ono, mi nismo u vezi, a on se ponaša kao da jesmo. Radimo sve kao da jesmo, ali smatram da ne možemo da budemo u vezi, nije to dobro ni za njega, ni za mene. On je izašao iz jednom velikog pritiska, skupljao je u sebi dosta toga i kao da je bio u začaranom krugu, ja sam bila uništena, demolirana, sasečena u korenu. Izgubila sam se u svemu tome. Ostavila brak, počela sa njim, pa sa Dejanom, mi stvarno ne funkcionišemo, bilo je tu i ljubomornih scena. Svima nama se susretnu pogledi. Sve je zapetljano - počela je Dalila svoj intervju pa otkrila kako gleda na odnos Dejana i Aleks:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Aleks i Dejana ne bih komentarisala, samo neka bude bez suza. On ostaje čovek sa kojm sam bila. Nisam trebala da mu se vratim ponovo, odstraniću se, neke bude šta bude. Neka bude i svadba, samo da ja ne trpim to što sam trpela. On kaže da sam prokockala drugu šansu, uglavnom utorak je bio prelomni trenutak i tako. Neka ide svako svojim putem. Hoću da kažem da želim da radim na sebi, trudiću se, krećem od nule - ispričala je Dalila.

Za to vreme Aleksandra NIkolić je već krenula da uzima Dejana Dragojevića pod svoje pa mu je skrenula pažnju na slike koje mora da obriše sa Instagrama.

Čim je Dalila stigla u Belu kuću nakon intervuja, morala je da "položi račune" Caru o tome šta je pričala sa Darkom.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Mikija Đuričić sa kojim je razgovarao o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Cara, on se usrao Dalili i Dejanu u život. Kaže hoće da pomogne, ja crkavam od smeha. Šta ti da pomogneš. Osmakčić dođe i popijem pivo, ne mogu ja da trčim sa njima, oni imaju 23 godine. Car priča ne zna gde je, ali onda ne sme da se zaljubi u udatu ženu. Svi traži gde su pogrešili. Lepo je ovo što on radi, on može da se vrati njoj kad hoće. Dejanu guraju Aleks, tu joj bivši momci. I ovaj Osmakčić, on je seljak, zamisli kada bi se on ovako ponašao u njegov zemlji. On je lep, mlad, zgodan, ne ide mi u glavu odakle mu ti kompleksi. Kao da je on iz kupinova, a ne ja. To je haos, Mesnur, isto ima visoko mišljenje o sebi, ali daj malo stani. Stalno se kune u nešto. Mensura skoro niko nije komentarisao, šta će, on tu kao nešto, ubeđen je da radi iskrene stvari - pričao je Miki pa prokomentarisao Dejana:
O Dejanu ne mogu da imam lepo mišljenje jer se odrekao porodice, ušla porodica on pita gde je Tedi, je*o ga Tedi. Da on zna da ova ne voli Cara, on bi opet sve izgubio zbog nje. On je znao kakva je ona, ona je loše bila i pre, bili su najgori. Dejan lupao glavom, ne mogu ja da ga napadam, neću da komentarišem. Više njima ne može da se kaže šta se misli. Dalila kakva god da je bolja je on ove dvojice - gadiluk. Ona se zaljubila, to je njega greška, nisu ni oni zlatni, samo je pitanje kada će da pukne - pričao je Miki Đuričić.

Nenad Aleksić Ša je u Šiša abru progovorio o odnosu sa Tarom Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bitno da u glavi nisam napet. Zadrugari me ovaj put ne zanimaju, neću da se vezujem za ljude, radiću šta mislim da je pametno. Sinoć sam rekao da kada je Tara okej, sve je super, čim prebaci ja se iznervira. Od juče smo okej, ne znam, kada bi ovako ostalo, bilo bi nam banja... Ja sam na ulasku rekao da neću biti sa njom, ali kada mi priđe meni je lepo, prija mi. Posle žurke se ljubili, sad već ne znam. Mene druge devojke ne zanimaju, nemam pravi odgovor zašto nismo zajedno. Ja sam napolju funkcionisao normalno, viđao se sa drugim devojkama. Kad je blizu mene, onda ćao, ili me manđija nešto ili je veštica, stvarno ne znam. Tara isto priča jedno, a ispada drugačije. Kada god ona laže, ja upadnem, a njoj to ne prija. Neću da ulazim sa ručnom ovde, pričam šta jeste i kako jeste... Ne znam zbog čega radi neke stvari, ona govori nešto što ne misli, ja je nisam jurio kao prošle sezone, mislim da joj prija moje prisustvo - govorio je Ša.

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Anđela Ranković koji je komentarisao sukob sa Ša, a potom i otkrio svoje mišljenje o Mensuru Ajdarpašiću i Stefanu Mihiću:

Ša ima problem sa mnom, ljubomoran je jer uvek nagoveštava da smo se Tara i ja muvali. On je posle onog plesa u "Zadruzi 4" bio sa njom. Definitivno ima problem, ali to je samo Tara. Nas dvoje smo imali komunikaciju zbog poslovne ponude. Ja ne želim da se družimo jer pokazuje da smo super, a ne mirišemo se - počeo je razgovor Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je iskomplekiran, dovoljno je što sto puta govori "ja". Meni je to prvi vid kompleksa, ja nemam šta da pričam o sebi u trećem licu. Kada se ulazi u kuću i izlazi iz nje, on lupa vrata da pokaže silu, a kada su voditelji tu onda polako. Ja to sve gledam, analizirao sam sve to tokom "Zadruge 1". Animozitet prema meni je taj, kada je trebao da priča o meni je rekao ovaj momak, a ne može da ne zna moje ima, tako da je to prva stvar. Jasno je svima da svako ko je zadovoljan sobom nema potrebu da to ističe, ja nemam potrebu da ustanem i kažem da sam ovakav ili onakav, a kada uđe neko ko ti ugrožava teritoriju onda puni sebi ego da je najbitniji i najjači. Ja to nikada nisam razumeo - pričao je Anđelo.

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su postali nerazdvojni, a više ne biraju ni vreme, ni mesto za razmenjivanje nežnosti. Oni su dugo ćaskali sa zadrugarima u dnevnom boravku, a onda su ih cimeri ostali sami, što su jedva dočekali.

I Milica Veselinović je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem o njenom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura, ja ga volim, ne mogu da se sklonim od njega. Veruj mi da ja znam da odgovorim, ne želim da drugima bude loše. Pogotovo napolju, ja ne prelazim preko nekih stvari i uvreda ali opet ne znam kako se desi. Želim da imamo neko uzajamno ponašanje, mi sami sebi pravimo ove stvari i dajemo materijala za neke stvari. Trenutno nismo ni u vezu, niti smo prijatelji. Ja nikada nisam volela da budem na čekanju. Mi nismo imali komunikaciju od četvrtka, ja u garderoberu u petak on kaže da hoće razgovor. On tu meni da hoće da izađem iz kreveta, da neće više komunikaciju i tako. Rekao mi je da su mu zbog mene nalepili etikete - pričala je Milica.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Anu Spasojević koja mu je oktrio sve o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 5". kao i brutalnom sukobu sa Markom Osmakčićem i Viktorijom Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki meni nije problem, ona me nije udarila jer nije mogla od Dejana, problem mi je Marko to što je uradio i to što je rekao. Ima hematom na ruci glavi. Uvo mi je oteklo. Ovde moram da budem mirna. Neću da budem diskvalifikovana zbog najveće seljačine u istoriji rijaliti. Niko mu ne veruje da se stvarno pokajao. Ovo je samo zabo naroda napolju. Kakvo crno pokajanje i izvinjenje. Ja ništa nisam slagala, a i da jesam to nije razlog da me udari. Ja sam rekla ono što sam videla. Mene ne pogađa kada kažu da sam spletkaroš, ja znam da pričam istinu, a to što se njima ne sviđa, to je njihov problem. Mateja mu je rekao da na ovom neće ostati, platiće na svaki mogući način. Ja sam nasilje trpela od svog oca 15 godina, ali neću i zbog Marka Osmakčića. To što je Marko izjavio da me otac tukao jer sam ku*vetina sve slike mi se vrate, kako sam ja mogla da budem ku*va sa 6 godina, to da me on iseče i tako dalje. Ajde da vidim baš. Otac mi je još gore stvari priređivao od ovih. Više nismo u kontaktu i nema potrebe za tim. Sreli smo se na ulici pre par godina, samo smo okrenuli leđa. Ja nemam osećaj prema njemu, nemamo komunikaciju. Moji su razvedeni. Ja sam trenirala u Kragujevcu, bila sam treća u Srbiji, dođem kući i on meni ne da jedem, pa me pošalje u školu bez para, pa tražim od drugih. Maltretirao me da trčim oko zgarde dok ne padnem u nesvest. Sećam se da smo jednom išli kod babe na ručak i on mi kaže ako stignem za 18 minuta trčeći moći ću da jedem, ako ne onda nema ručka za mene. Mama je sve obezbeđivala, on nije ništa radio. Radio je na pumpi mesec dana i dobio otkaz. Ne fali mi uopšte. Jednom je igrao igricu i rekao mi je da donesem čašu vode, ono bilo mokra on mene ubio od batina, bila sam krvava. To je samo 15 posto od svega. Puna sam besa, trudim se da budem mirna. Marko će biti tužen, ovo ovako neće proći - pričala je Ana.

Aleksandra Nikolić je razgovorala sa Darkom o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem:

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuli smo da se družimo, jedemo zajedno i eto. Mi možemo da pričamo beskonačno, uopšte mi nije dosadno. Sa njim ni ne osetim da mi je prošlo vreme. Moji prethodni izbori su bili loši za mene, ne bih ulazila u vezu sa njim, prija mi sve, ali ne bih u vezu. Dosta sam se opametila i sazrela. Sada čitam ljude. O Dalili nemam lepo mišljenje, ona nije dobar čovek, bilo mi je žao nje, a što se tiče pomirenja ona mi ne bi pružila ruku da joj to Car nije rekao. On dosta utiče na nju, vidim ja sve i osetim energiju u pušionici kada se nalazimo. Fokusirala se na Cara ali tako i treba, ne treba da gleda okolo. Sa Dejanom ne može više da bude prijatelj. Sa Carem mi je to to, jako su mi slični. Oni su device, ko će da bude bitniji i da vodi glavnu reč. Ovo njeno izvinjenje je zbog Filipa - ispričala je Aleks.

Nakon intervjua, Darko je otišao po nominovane zadugarke Anu Jovanović i Sandru Čaprić. On ih je odveo do sale gde je bila odigrana igica u kojoj nije bilo pobednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom saopštio da je Ana osvojila 92%, a Sandra 8% i da ona ispada iz daljeg tgakmičenja. Sandra se sa suzama u očima oprostila od zadrugara i uputila u studio kod Dušice Jakovlejvić.

Sandra je kod Dušice otkrila kako se oseća nakon ispadanja i komentarisala njeno učešće u Zadruzi.

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora iskoristile su priliku da popričaju o Dalilinom odnosu sa Filipom Carem i Dejanom, pa joj je MAtora stavila do znanja da ne treba da dira Dejana jer je napokon miran.

Tokom Mićine igre istine, potegla se tema od emocijama Mensura Ajderpašića prema Anđeli Đuričić. Naime svi su primetili da Mensur ima emocije prema njoj, a to je komentarisao i Mateja Matijević koji je već duže vreme u bliskom emotivnom odnosu sa Anđelom.

Veliki šef je zadrugarima poslao nagradu, a onda je izrevoltirani Stefan Krstović Krle prvi istrčao napolje i svu hranu kao i tečne proizvode pobacao po dvorištu, te ih gazio, a pojedini zadrugari su uspeli da pokupe neke od artikala koji su ostali neotvoreni.

Anđelo Ranković je odmah nakon završene "Igre istine" otišao u izolaciju po stvari Ane Jovanović i doneo ih u Belu kuću, te je smestio pored sebe kako bi uživali zajedno.Njih dvoje su se u ranim jutarnjim satim prepustili emocijama i sve vreme ljubili u zajedničkom krevetu.

Danas na programu Zadruge saznaćete ko je novi vođa kojeg je imenovala Sandra Čaprić, pa nakon toga očekujte podelu budžeta, a uveče će voditelj Milan Milošević ući u Belu kuću i tom prilikom pročešljati sve aktuelne teme u Zadruzi, zato ostanite uz TV Pink, a sve vesti o nagledanijem rijaltiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.