AKTUELNO

Svi su ga osudili!

Tokom emisije "Pitanja novinara", postavljno je pitanje i Marku Osmakčiću:

Ko si ti, zašto si Bogom dan, pa kažeš da se svi kače na tebe - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija me pokušava jako dobro peckati, napolju bi svaka devojka spavala sa mnom. Nemoj da me praviš ljigavim - počeo je Marko.
Mene je sramota, on je sa mnom bio samo zbog se*sa, Miki je bio upravu, ispala sam jadna - ubacila se VIki.
Smatram da, dok je Marijana bila sa mnom, tu je bilo pitanja prepirki i sve,ja sam rekao da će ona kroz ovo dobiti i pažnju i sve, a Viki ne. Ona je primetila da ide na intervju i sve, pa verovatno ajde još malo da se nakači. Ja imam zdrav živ, ne pijem, ne pušim, i mislim da svima ide u doprinos da budu sa mnom - ponosno je govorio Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević je pokrenuo temu sa Markom Osmakčićem o njegovom žestokom sukobu sa Anom Spasojević koji se završio fizičkim obračunom. Obzirom da je to najstrožija kazna, Veliki šef je Marko tom prilikom kaznio tromesečnim honorarom, a Viki mesečnim honorarom. Zadrugari su takođe žestoko osudili ovaj postupak, te velika večina ukućana distancirala od njih nakon ovog sukoba.

Da li se kaješ sada zbog ponašanja prema Ani Spasojević. Ti kao takav ne bi trebao to sebi da dozvoliš, treba da se zapitaš kao bi bilo tvojoj porodici da tako nešto vidi - pitao ga je Darko.
To je bilo mnogo ranije. Ja se kajem zbog toga, trebaće mi dan dva dok shvatim šta je bilo, nemam opravdanja, bio mi je kriv momenat. Meni je stavrno krivo ali ona je znala da izazove veliku mržnju i bes u meni. Svestan sam - branio se Marko.
Kada ste komentarisali rekao si "voleo bih da sam te udario trebao sam još jače", šta bi ti uradio da tebi to neko uradi sestri ili majci - pitao ga je voditelj.
Zaštitio, grkljan bih vadio, ali bih i objasnio da ne treba to da izaziva. Ljut sam na sebe, situaciju, i na sve to što se dogodilo. Ljut sam zbog svega. Zašto sam se doveo na to stanje, zašto sam sve to uradio. Držao me je bes i taj sledeći dan, ja sam sebi čak i to veče govorio da ja nju nisam tukao nego gurnuo. Mene je držao bes, nije ona to zaslužila, ja ću se izviniti, treba mi još dan dva da se slegne, svestan sam - pravdao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video prilogu:

Autor: N.V.