AKTUELNO

Sve zbog Ane Jovanović!

U toku su pitanja novinara. Voditelj Darko Tanasijević je Anđela Ranković pitao da prokomentariše situaciju sa Mensurom Ajdarpašićem:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se ponavljao, on dečko ima animozitet - počeo je Anđelo.
Ja ga nemam, kada ga budem imao, ustaću i zalepiću ti šaku - drao se Mensur.
Ti ne znaš definiciju te reči. Milica ima dosta toga da kaže ali neće, Mensur se oseća kao alfa, a kada mu neko ugrožava teritoriju to mu je problem. Milica želi da skine lance ali se polako opire, on želi da je štiti do kraja, a to ne može - pričao je Anđelo.
Ove godine će se svi prati preko mene - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica ima pravo da mu prebaci sve, meni je zaparalo uši kada je on rekao da sa kim god Ana bude bila da on neće da se meša. On ume tako na taj način da se umeša, ali u ovom odnosu neće moći. Ja joj pružam dovoljno. Tako je uvek bilo i tako je biti. Nikada neće moći da mi parira - rekao je Anđelo, pa dodao:
Kada sam izašao iz Zadruge jedan, niko mi nije rekao ništa loše, mislim da su ljudi mogli od mene dosta da nauče. Ne znam da li me Mensur ne podnosi zbog moje veze sa Minom iz Zadruge jedan, mi smo vrlo bliski i drago mi je zbog toga - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Želeo bih da čujem Matoru na ovu temu - rekao je voditelj.
Bila situacija kada je Mensur rekao Ani da zna šta ga boli. Oni se smejali, on njoj kao neće da joj kvari vezu, a kada se gleda sa strane stalno se peckaju, a ne prestaju da se smeju, onda se on obraća Ani i Irmi. On nije ravnodušan prema tom odnosu. Mensur je rekao da je sa osobom sa kojom ne želi da bude... Demantuje sebe na licu mesta, on ima animozitet prema Anđelu to se vidi. Ja sam u nekim situacijam bila jako agresivna i bezobrazna, ali ja to kažem i to je to. Ćutim jer sam napravila sr*nje. On nije pokazao da je alfa mužijak, prekinuo je 43 puta. Ja da sam takva, bolelo bi me uvo. Kao i Filip, u ovom odnosu je on Mensur iz Zadruge 3. Gađao je Minu isto, tako i Milicu sinoć, i onda žene to bude u njemu, on nije kriv. Da, on ima to u sebi. Razbesneo se sinoć, nervira me kada u svima nađe zamerku, pa shvati da je pogrešio, pa se izvinjava... Ja njega kada slušam, kada objašnjava svoj klip, kao da hoće da objasnio da je to ovako, a nije tako - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video prilogu:

Autor: N.V.