AKTUELNO

Tema o kojoj se mnogo spekuliš!

U najnovijem izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Kendija i Ane Radulović gosti su bivša modelsica i manekenka Ivana Sindi Stamenković i bivši zadrugar Edis Edo Fetić.

Foto: RED TV

Oni su komentarisali sve aktuelnosti iz nikad turbulentije ''Zadruge 5'', a potom su se osvrnuli na turbulentan odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Slični su mi kao prva trojka, Ša je imao finu ženu, čini mi se, a Tara je divlja i neukrotiva. Mislim da to njega privlači kod nje. On je zato i prekinuo brak, imao je normalnu devojku pored sebe, ali očigledno da šprivlači tako divlje devojke - zaključila je Sindi.

Foto: Instagram.com

Ja Taru znam 3 godine, ona je devojka dok ne uđe u vezu, melem na ranu. Trčala je oko Mateje, skidala mu zvezde s neba, a onda izlomi sve... Može joj se otpisati na godine, ali meni on nije jasan u celoj priči. On je ušao zbog nje, popljuvao po njoj, a sutradan ponovo sa njom. Bolje ćuti... Nama jeste smešno. Ona mu kaže da ga ne voli i nema emocije, ne znam čemu se on nada nakon svega - dodao je Edo.

Foto: RED TV

Po ulasku u ''Zadrugu 5'', Nenad Aleksić Ša je izneo i detalje o susretu sa Draganom Mitar sa kojom su ga povezivali tokom treće sezone najgledanijeg rijalitija. S obzirom da je Edo nedavno okončao romansu sa Draganom, otkriva kako gleda na to i šta se tu zapravo dogodilo i da li Ša govori istinu:

Čuo sam i da on priča o tome unutra. Ja nisam ljubomorna osoba, smatram sebe za viši nivo, znam koliko vredim. On se bavi medijskim poslom, šta ćeš ti tu? Kaže ''Edo je bio ljut'', nisam bio ljut, ja verujem nekom sa kim sam. Meni to ne smeta, samo mi je krivo što sama Dragana ne vodi računa, i dozvoljava da je uslikaju sa njim. Nije to razlog našeg raskida, jednostavno sam otišao gde mi je lepše, ne volim te mrtve odnose gde stagniram, čim vidim da ne ide, ja bežim od toga. Otišao sam tamo gde mi je bolje - priznao je Edis.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.M.