AKTUELNO

Žestoko su nastavili!

U toku je debata, a zadrugari diskutuju o ravnopravnosti u muško-ženskim odnosima. Voditelj Dragan Marinković Maca dao je reč Mensuru Ajdarpašiću.

Ja sam inzneo svoj stav. Ja nisam za ravnopravnost, jer gledam na žene nešto drugačije i posebno. Ja ih doživljavam na drugačiji način, ne znma kako to da objasnim - dodao je Mensur na svoje prethono izlaganje.
Pravo na slobodu kretanja i govora bi uvek trebalo da bude, sve ono o čemu se govori fizičke predospozicije, nema veze sa tim. Ravnopravnost na pravo slobodu kretanja i govora, ostalo su teme o kojima može da se polemiše godinama - rekao je Anđelo.
Ja sam iskreno želeo da kažem da sma ja za ravnopravnost, samo da ženo to ne koriste, kao što su nasilja. Mislim da žene zloupotrebljavaju situacije u kojima mogu da se nađu. Posotje muškarci koji ne znaju da zamene sijalicu, pa smo tu gde smo. Mislim da se smao na Balkanu priča koliko je k prošla - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kaže se za džabe da iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena - istakao je Zola.
Ja jesam za ravnopravnost, ali pričamo kakvo je stanje. U svakom segmentu života muškarac je jači, jer je fizičk jači. Od davnina je išao da kopa i muškarac je dominantniji - rekao je Mateja.
Kako muškarac može biti jači ako ne može da podnese bol porođaja? - pitala je Irma.
Samo smatram da je odatle sve krenulo. Žene se bore za jednakost, počelo je od fizičke stvari - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Muž radi, žena je kod kuće... Tebi to nije fora nego da pevaš po splavu i da te drndaju po du*etu i sisama, ja na drugom splavu, a dete da nam čuva komšija. Sve što sam pokazao, pokazao sma baš jer je došlo do ravnopravnosti. Voleo bih da je stari sistem vrednosti -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.