AKTUELNO

Haos!

Lepi Mića se javio da prokomentariše raspodelu budžeta Baneta Čolaka, iako je i dalje trajala žestoka svađa Irme Sejranić i Anđele Đuričić, zbog toga što je pevačica ušla u WC dok ga je Anđela koristila.

Završite više, majku vam u p*čku. J*bo vas više pas mater - besneo je Mića, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Očito da je situacija izmakla kontroli, postali ste kvarni i bezobrazni, vi ste ljudske sline, p*šam vam se u usta. Tako ste kvarne, budite takve. Što se tiče budžeta, pričaću o budžetu. Čovek dođe u situaciju da se kosi sa svim onim što priča kad je neko drugi vođa. Sa kim je bio prijatelj, više nije. Sale, Tanja, Dalila, ja, sada ima nove prijatelje, ti si izgleda sezonski radnik, imaš prijatelje po sezonama. Ne govoriš kad sam bio za tebe tu kad ti je bilo najteže, a onda hvalio nekoga ko ti je p*šao u usta u radiju. Da, bio sam protiv tvoje veze sa Ivanom, devojka je bila podmornica, ležala ispod stola. Branio sam te kad je bilo najpotrebnije. Tvoja prijateljstva su bila iz interesnih sfera. Bora i ti samo radio, sa Mikijem samo jer ti odgovara, on te je stvorio. Ti si bio glupak jedan, a Bora glupak dva - govorio je pevač.
Nazivao si me psihopatom, bio protiv veze, nikad nisi bio na mojoj strani - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Matorom si imao konflikte, ja sam vas sprečio. Pamtiš mi stvari, ja ti nikada nisam loše uradio, ja sam te komentarisao. Ivana je vređala mene isto. A ti si je najviše povredio. Kad je došla Ermina, tad si je šutnuo, pa si se ponovo vratio. Ona je mene isto tako vređala - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorio si joj da je k*rva iz čista mira! - urlao je Bane.
Prvo, niste bili zajedno tad, drugo tad je sa Borom dogovarala nešto. Ti si tu devojku najviše ponizio, njen otac je slao pisma! Ti meni nabijaš na nos, a mnogi su te pljuvali, p*šali po tebi, njima opraštaš. Ja sam te poštovao više nego svi zajedno. Ti si sinonim za glupost! Kao glupak si prosperirao. Lepi Mića te je spasio kad si bio kanalizacija - rekao je Mića.
Nisi, nego me napadao kao i svi! - poručio je Čolak.
tanja ti je bila sestra, sad ti nije više. Šta ti je Gruja? Najveća budalaština, daješ Mimi i Sanji male budžete, a Gruji srednji. Padaš u vodu, Bane. Gruja je zaslužio minus budžet ako gledamo tvoje moralne kodekse - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti nisam spomenula porodicu i Ivanu, samo sam ti rekla da si smrdara. Znamo neke stvari ti i ja, nismo ih iznosili. Ne smatram da je trebalo da dobijem mali budžet. Nisi bio iskren. Mogao si da napomeneš sve što je bilo, a da daš drugi budžet - rekla je Dalila Čolaku.
Mogli si ti meni isto tako kad si mi davala mali budžet. Dobro si zaboravila, tako i ja sada. Sklonila si sve dobro i dala mi mali budžet, tako i ja sada tebi - dodao je Bane.
Nisi ispao fer, a hteo si da prebaciš loptu na mene - dodala je Dragojevićka.
Kako da ti ne dam mali budžet, i malopre si me navela za ulizicu - istakao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Opraštao je svakakve stvari, a meni ne neke bezazlene. Tebe boli nešto drugo sa moje strane. Imaš ljude koji su te ponizili najstrašnije, a ti opraštao. To je iz interesa - rekao je Mića.
Istina - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.