AKTUELNO

Ponovo slagala!

U toku je Pretres nedelje, Milan Milošević obavestio je zadrugare ko je osvojio treće mesto od strane publike na anketi ko se u Zadruzi pravi pametan, a to nije. Voditelj je podigao Marka Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da napomenem, nismo mi glasali za Mnesura, nego publika. Gledaoci imaju mnogo bolji uvid u situaciju ovde. To što je on rešio da veruje Milici, a sada vidi da je pogrešio, to je nešto drugo... - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo mi glasali, ja sam njega stavila na prvo mesto. On uvek pametuje, a nikada ništa pametno ne kaže. Mislio je da može da vodi dvostruku igru, da Milica sprema krevet, pere sudove a da se muva sa Anom. Sve smo videli šta se izdešavalo i sa tim porukama i flašicama. Njega je pogodilo sa Anom to što je ispalo da ona njega ne čeka. Tu je izgubio ono svoje 'ja pa ja' i sada je snužden. Nakon svega što se izdešavalo, on je primoran da se vrati Milici. Videla sam danas da je napisao na snegu 'Milica i Mensur' - rekla je Dalila.
Ko, ja? - pitao je zbunjeno Mensur.
Ja sam se to šalila - pravdala se Milica.
E pa ja to nisam znala, kako ja mogu da znam da li se ti šališ, ali dobro, živ ti ja nije ni bitno - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam i kada je išla polu gola do prodavnice, ja sam mislila da je on poslao, on se zbunio pa je iznapušavao ovde jer je ustvari išla da pomogne Franu da nosi kese - govorila je Dalila.
Mislim da je sada tu gde jeste iako mu to ne odgovara, Ovo što je izglasan mislim da su baš to ljudi koji ga vole i koji su razočarani njegovim ponašanjem. Kada je Mića nju ovde napao, Mensur nije reagovao kao nekada, kada je izvede napolje pa plače sa sa njom. Vidi se da se ohladio totalno i da je to jasno. On Ani neće oprostiti ovo sa Filipom i to je svima jasno. Njemu sada radi muška sujeta... - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.