AKTUELNO

Nije je štedeo!

U toku je podela budžeta ovo nedeljnog vođe Stefana Karića. Sledeći mali budžet je dao MC Aleks:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo bolji odnos od malog budžeta, što se tiče tebe i Matora, najbolje bi bilo da se sklonite jedna od druge. Ja kada tebe vidim prijatna si mi, ne vidim te kao lošu osobu - poručio joj je Karić.
Sledeći mali budžet za Irmu, znaš da preteraš i komentarišeš su budaleštine. Ne znam o kakvim varnicama pričaš, to je šala - rekao je Karić.
Sa tobom je mnogo lako manipulisati, a u dubuni duše se slažeš sa mnom. Kupovao si vreme ovde, tražio neke informacije. Ostavio si ovde mene poslednju, meni je vrlo jasno zašto si to uradio, znam ja tvoje mišljenje o meni - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću samo da se nadovežen, nisam imala nikakav stav prema tebi, nisam osoba koja pokazuje poverenje, bila sam malo skeptična ali to nije bilo ništa lično. ja sam tebe ubacila u neki fajl da mislim da si ispravan za život - rekla je Nevena Miličević.
Sledeći za Anu, ne volim kada si poltron, ti znaš, drago mi je da si poslušala neke savete i promenila se. Drago mi je što si izgladila odnos sa Mićom. Fali ti muškarac, svi te gledaju kao drugara - rekao je Karić.
Nisam očekivala od tebe, ali nema veze - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet je Neveni Savić, ne znam zašto si u ovom odnosu sa Zolom, ali vidim ste svako veče zajedno - rekao je Karić.
Marko i ja imamo korektan odnos, mali budžet za tebe, mislim da si jako iskren. Ne sviđa mi se ono za Viki, što si je vređao - rekao je Karić.
Ja se ne stidim, ja sam srpskinja ali sam bila udata, muž mi je bio polu rumun, polu rom, i dete mi je pola pola, ne stidim se toga - ustala je Viki i rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz, za tebe mali budžet,mislim da ti taj se*s sa Mihićem nije trebao, mislim da ti se sviđa i da bi možda i moglo nešto više od prijateljstva - rekao je Karić.
Poslednji budžet Banetu, mali, imam lepo mišljenje o tebi, jako lepo pevaš - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.