AKTUELNO

Nezapamćeno prepucavanje!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i obavestio ih da počinje "Igra istine". Prvo pitanje postavljala je Dalila Dragojević, a ono je bilo za Mensura Ajdarpašića.

Da li si u vezi sa Milicom i ako možeš malo da obrazložiš - pitala je Dalila.
Ne, u korektnom smo odnosu. Bliži sam sa njom nego sa ostalima, a ako se to bude promenilo, znaćete - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je šokirao sve zadrugare i pitanje postavio Ani Jovanović. Iako Ajdarpašić tvrdi da sa njom ne želi više ništa, nakon njene afere sa Filipom Carem, mnogi smatraju da je ovo pitanje bila provokacija i opravdanje da uđe u konverzaciju sa njom.

Ljubi li ti se? - upitao je on, a zadrugari su počeli da se smeju, pa čak i Ana.

Noć je prolazila, a Mateja Matijević, nakon što je objasnio svoj odnos sa Anđelom Đuričić, potavio je pitanje Dejanu Dragojeviću.

Šta misliš, šta je u Dalilinoj glavi? Najiskrenije - pitao je Mateja.
Ne mogu da znam šta je u njenoj glavi, jer pokušavam da protumačim pta joj je u glavi. Zaključujem da je pogubljena i da je u ludilu, ali će biti to na svom za mesec dana - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je pitanje postavio Jovani Tomić Matoroj i tražio je od nje da objasni odnos sa MC Aleks, ali i otkrile zadrugarima zbog čega su se svađale u toku prethodnog dana. Nastao je haos u Beloj kući, a Matora je stavila tačku na kontakt sa Bajićevom.

Dok je trajala "Igra istine", Marko Đedović i Dejan su razgovaali u pušionici. On je pokušavao da otvorio oči Dragojeviću i objasni mu da odnos sa Dalilom nema perspektivu.

To će te sačekati i napolju, šta ćeš da radiš, ideš ka provaliji - pitao ga je Đedović.

Naredno pitanje bilo je za Nevenu Savić, a ona je trebala da objasni šta ju je najviše pogodilo iz odnosa sa Lazarom Čolićm Zolom, pa je došlo do naglom zahlađenja. Pošto Zola nije bio zadovoljan Neveninim izlaganjem, usledila je još jedna svađa, u koju su se umešali i ostali zadrugari.

MC Aleks postavila je pitanje Tari Simov i od nje tražila da objasni šta joj toliko smeta kod Milice Veselinović, pa redovno ulazi u sukobe sa njom.

Ne mrzim Milicu, mrzim njene postupke i to pokazujem od kad sam ušla. Smatram da ne zaslužuje momka poput Mensura, jer je on neko ko je tu 2 sata za osobu koju voli. Prosto nije dostojna njega. Smatram da Mensur zaslužuje više od Milice Veselinović i da Mina, kakav god da je bio njihov odnos, smatram da ga je Mina volela i da je bila tu i da ga zaštiti - rekla je Tara.

Tara je pitanje postavila Dalili, pa je upitala da li misli da je normalno da se pravda Dejanu zbog komunikacije i odnosa sa Carem.

Ne smatram da je normalno da se pravdam, ali smatram da kad me pita da bih trebala da kažem. Nije to samo pravdanje, to je istina koja se neće desiti. Filip je rekao šta je imao da kaže i mislim da tu stvarno nikada više ne može biti ni prijateljstvo. Mene Dejan pita stalno, a ja ne mogu da kažem da nisam - rekla je Dalila.
Je l' si ti emotivno čista? - pitao je Car.
Ne - rekla je Dalila
Prema kome? - pitao je Car.
Prema sebi - odgovorila je Dalila.

Pitanje koje je Dalila postavila izazvalo je ovacije u Beloj kući, jer ga je postavila Filipu Caru. Ona je želela od njega da pred njihovim cimerima otkrila zašto je raskinuo sa njom, a ona je usledila maraonska svađa, koju su pomno ispratili svi.

Prvi odgovor je da ja imam puno kompleksa, samo jedan imam strah da budem ostavljen, i to na način na koji je bio. I uvek sam u igri ima taj strah i nepoverenje. To je jedan od razloga. Svaki dan se plašim da će me neko pre*ebati - pričao je Car.
Zašto si mi rekao da si me ostavio. Ne možeš da mi pričaš o rezonima, posle 24 sata si doveo drugu devojku - pitala ga je Dalila ponovo.

Dejan je pažljivo pratio haos između Dalile i Cara, a nji dvoje nisu prestajali da se prozivaju, provocirajui vređaju. Zadrugari su sve vreme dobacivali da je ova svađa dokaz da se emocije između njih nisu ugasile.

Kad vidi da sam srećna, on nema razlog da mi priđe, a kad sam nesrećna, on to vidi kao razlog da mi priđe. Više ne - rekla je Dalila.
Ti si godinama prodavala laži moral, ti si dno - rekao je Car
Vi imate emocije, oboje, da nemate ne bi se svađali tri sata - ubacio se Miki Đuričić.
Ja da hoću mogu da budem sa tobom, mogao sam da te razvedem - drao se Car.
Mogao ali više ne možeš - drala se Dalila.

Svađu Dalile i Cara prekinulo je zvono, a Velik šef nagradio je zadrugare za uspešno odigranu "Igra istine". Oni su se, kao i uvek do sada, razgrabil, pa su samo pojednci uživali u poklonu.

Car je ostao u dnevnoj sobi da razgovara sa Markom Osmakčićem i Zolom, a onu su bili ubeđeni da će se Filip ponovo upustiti u ljubavni odnos sa Dalilom, a da je samo pitanje vremena kad će doći do toga.

Autor: A. N.