AKTUELNO

Marko Đedović imao je da doda samo jedno!

U toku je ''Igra istine'' , a Filip Car je pitanje postavio Mateji Matijeviću.

Kakav je tvoj odnos sa Anđelom i da li nameravate da ponovo probate vezu - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam pojma, mi smo sad u odnosu koji meni najviše odgovara, a i njoj. Odnos je prijateljski, ali ne težimo toj nekoj vezi i ulasku u nju po treći put. Bliski jesmo, najviše sa njom provodim vremena i ona i jeste jedina žensak osoba sa kojom bih bio u vezi. Ona je kvalitetna devojka za vezu kojoj bih mogao da se posvetim...Osećam da nisam spreman da dam sebe toliko - rekao je Mateja, a Anđela je pažljivo slušala.

Mateja je pitanje postavio Dejanu Dragojeviću.

Šta misliš, šta je u Dalilinoj glavi? Najiskrenije - pitao je Mateja.
Ne mogu da znam šta je u njenoj glavi, jer pokušavam da protumačim pta joj je u glavi. Zaključujem da je pogubljena i da je u ludilu, ali će biti to na svom za mesec dana - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači planiraš da joj daš nogu u du*e za mesec dana - dobacio je Đedović.

Dejan je pitanje postavio Matoroj.

Nešto sam danas video da si zamerila Aleks, pa ispričaj svoj odnos sa Aleks - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć smo raspravile to. Bezveze je krenulo, a ja sam krenula da joj prepričavam ono što sam sanjala, pa mi je rekla nešto što nije bilo kao što mi je rekla ranije. Ima potrebu da se konstantno ograđuje, ali je mene najviše povredilo to kad je bio Badnji ručak...Napravila mi je Ana čaj i da kad bude ručak da me zovu. Rekla mi je Ana da joj je prenela, svi su seli da jedu, a ja sam došla i niko me nije zvao. Ušla sam i rekli su mi da su mi Sandra i Dalila ostavile hranu. Poenta je da mi ovde delimo sve. Samo da je došla i rekla: ''Ajde, ručak je''.Deluje mi samoživo i sve kao da mi je Bog poslao taj znak. Raspravile smo sve. Nije tajna veza niti smo šta imali, osim priče da se taj osećaj koji ima, proba napolju. U smislu da se proba poljubac. Ona je četvrtog rekla da prekida. Pitala me je i za Čorbu, pošto joj znači njegovo mišljenje, da li ja potvrđujem Čorbine reči. Ja sam toliko besna i ljuta na Čorbu, da ja ne znam - pričala je Matora.
Miki ne lupaj, vidiš tša ti pričaš - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispadaš bolesna - dodao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga