AKTUELNO

Ne odustaje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mensura Ajdarpašića.

Napravi ti nas budala, raskinuo si dok nisi dobio stvari, sad jede naše slatkiše neko koga ne podnosimo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja taj vid ponašanja koji se navodi u pitanju. Ne znam da li je podnose ili ne, oni znaju mene i vole me, pa kad bih ne znam šta radio ovde. Mene ona nije vaala, osm tog ponašanja, da bi oni meni zamerili. Da smatraju da nije za mene, to je sigurno. Ana je iz najbolje namere tražila pritisak - govorio je Mensur.
Sinoć si vršio pritisak na mene i vrištao. Iz revolta sam se tako ponela prema tebi - rekla je Ana.
Nema potrebe - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao osoba nije za mene, znam mentalni sklop. Neka je ona bolja od ostalih, ali po čemu se ostale razlikuju od drugih? - pitao je Mensur.
Pereš Milicu, a ona je gora od nas ispala - dobacila je Irma.
On je pre 15 dana ostavio Milicu baš iz razloga koje je ta podrška videla, da ga ne voli, da je hladna... Kako je moguće da je neko govorio da ga ne voli, a sad sve isto radi osim što se ljubi sa njom. Nisu slatkiši u pitanju, a isto se ponašaš sa njom i deliš, spavaš pod istim jorganom i muvaš se sa Anom - pričala je Sandra.
Ne kažem ja da ti to radiš, ali neko to može tako da protumači. Ja sam malo pre rekao da će da bude tako na kraju, znam kakvo mišljenje on ima o Milici. Ja sam mu rekao da to odma završi i da ne dođe do toga da misli da može da bude sa njim. Ako je ta žena poslala, znam koliko mu ta žena znači i stalo priča o njoj, nadam se da je to ona. Znam šta mu je Osman ovde rekao i kakvo mišljenje ima njegov brat. On priča za Anu da je promenila tri momka za mesec dana, a za ovu malu se priča da je promenila tri momka u karantinu... Ne mogu više da ćutim - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.