AKTUELNO

Iako je u javnosti poznata kao prava porodična žena, folk zvezda će Novu godinu ovog puta provesti radno.

Dragana Mirković u prazničnom razgovoru sa portalom Pink.rs osvrnula se na godinu na izmaku, te otkrila da će najluđu noć proslaviti bez svojih najmilijih, za razliku od prethodnih godina. Folk zvezda je između ostalog i priznala kakvim poklonima se najviše radije, ali i da li ju je neko povredio za ovih 365 dana.

Foto: Privatna arhiva

Kakva Vam je bila 2021. godina i koju su najlepši momenti koje ćete pamtiti, a šta biste želeli da što pre zaboravite?

Prethodna godina mi nije bila baš nešto, kao što verujem i svima ostalima, naravno, nikome nije sigurno bila fantastična. Ima lepih momenata, hvala Bogu, imala sam jedan divan odmor sa Žan-Klod van Damom, posle toga imala sam i divnu turneju po Srbiji, koja je zaista bila fantastična, napunila sam baterije. Ali, naravno, sve ono ostalo, opterećujuće, kao i svima.

Foto: Privatna arhiva

Na koji način i s kim ćete ove godine ući u 2022. godinu i kako se praznici obično obeležavaju u Vašem domu?

U novu godinu ulazim sa svojim fanovima, prosto sam željna muzike i druženja sa fanovima, a generalno sam uvek više volela da praznike proslavim sa svojom porodicom i to je za mene nešto najlepše, kada sam sa svojim bližnjima.

Kakvim poklonima Vas Toni iznenađuje tokom praznika, a kakva Vi njemu iznenađenje spremate?

On mene iznenađuje i kada nisu praznici, da budem iskrena, ponekad i preteruje u tome. Lepo je, ne mogu da se žalim, bila bih neiskrena kada bih rekla da mi to smeta, naprotiv, uživam u tome. On zna šta ja volim, ja više volim kada je onako personalizovan poklon, nego sad da je to neka materijalna vrednost. Isto tako i on, uvek volim nešto da napravim sa njegovim inicijalima, na primer, za njegov ovis, uvek nešto osmislim, da li je to kožna tašna, mapa... Sad sam počela zbog "Majbaha kupea", čiji je on vlasnk, onda recimo u tom fazonu nešto napravim za sto, držaš za olovke, svašta nešto, stoji njegovo ime i prezime, to su neke stvari koje njega obraduju.

Foto: Privatna arhiva

Da li su Marko i Manuela zahtevi kada su u pitanju novogodišnje želje i kakvi su po tom pitanju bili kao deca?

Nikada nisu bili zahtevni, nikada mi nisu tražili kao što nekad deca imaju običaj, da traže uvek neku igračku, da kukaju... Nekad su čak i njihovi drugari imali neke stvari pre njih. Nekako su više voleli da se mi poigramo društvenim igrama ili da izađemo negde, tako da lepo nam je uvek i drago mi je što su Marko i Manuela takvi, uživam u tome, jer baš nikada nisu bili zahtevni i možda su baš zbog toga postali kvaliletna i dobra deca, odnosno sada već mladi ljudi.

Da li Vas je neko povredio u protekloj i šta sebi želite u idućoj godini?

Niko me toliko specijalno nije povredio, da bih se sad toga sećala, zaista ne. Ipak ja imam dobre ljude oko sebe. Jedino što bih samo poželela jeste da se svi vratimo našim životima, to je ono što mi je najvažnije, da deca idu u škole bez maski, da imaju normalno detinjstvo, normalnu mladost, da izlaze i uživaju, kao što bi inače trebalo. To su neke normalne stvari, mislim da ne ni ja, ni ostali ne tražimo puno i ono što je prirodno što kao ljudi zaslužujemo, tako da jedva čekam da nam se vrate naši životi.

Foto: Privatna arhiva

Autor: P. Radosavljević