AKTUELNO

I njima je nejasan!

Dalila Dragojević i Marko Đedović su nakon emisije "Pretres nedelje" otišli do pušionice, gde su porazgovarali o ponašanju Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Dejan imao ovaj nastup večeras jer je Filip rekao da ćemo pričati u izolaciji - rekla je Dalila.
Ili što je priteran uza zid ili je ovo moje shvatio kao izdaju ljudi - govorio je Đedović.
Ne, ja sam sela u pušionicu, on me je pitao šta mi je, ja nisam ništa odgovorila, ugasila sam cigaretu i otišla i on je tad krenuo. Ja njega volim (Dejana), dala bih prst za njega, ali daj mi konrektan razlog, da znam šta se dešava - poručila je Dragojevićka.
Ne u tom smislu kog si ga volela ili kao što si Cara? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U Filipa sam se zaljubila kao nikada do sada, ali kad me neko pita koji je lepši odnos, to je sa Dejanom. Sinoć sam ga pitala da li stvarno postoji osećaj da me voli toliko ili mi lažno to priča da bi mi stvorio grižu savesti ili mu odgovora da bude u toj ulozi, on kaže da nije načisto sa emocijama - rekla je Dalila.
Meni je Anđela rekla da si joj pod jorganom rekla da bi se pomirila sa Dejanom, samo se desilo previše stvari - dodao je Đedović.
Laž, ona me je pitala sa kim bi se pre pomirila, ja sam rekla Dejana, jer me je ovaj vređao. Ja samo ne mogu da provalim da li je kod Dejana gluma. Ne znam, mislim da on to može - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se ti plašiš da kad bi se pomirila sa njim da bi ti nabio nogu u d*pe? - upitao je on.
To ne bi mogao da bude odnos kao što je bio - pričala je Dragojevićka.
Ja njemu 95% verujem njemu, ali uvek ima taj crv sumnje, da nešto nije iskreno. Uvek u mojoj glavi je bilo: "Okej, voli, ne može da radi ovakve stvari da ne voli". Ali ovolika količina nije normalna. Jeste povređen, ne može čovek da smrša, osedi... Ali taj stepen predstavljanja muke... Da toliko pati, umro bi već. To je ono što meni nikad nije jasno kod njega. Razume, ne može čovek da smrša na silu, ali druže... Do te mere... Sve mi je nejasno, osim postupaka u želji da te vrati. Nema više porodice, kad je pominjao porodicu? Skrajio je ljude sa kojima dolaziš u konflikt. Rekao je da je to uradio da bi nas spasio od tvojih prozivki da smo čopor - smatrao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iju, iju, a sve kontra. Evo, da li je okej da njegov prijatelj vređa moja roditelje, koji su mu pomogli? On kaže: "U pravu si". Onda je ispalo, da je on zbog mene izgrlio sve vas, oprostio se, a ustvari je to uradio, jer oseća grižu savesti što si ti napao moje roditelje, a prebacio je krivicu na mene. Sinoć me je opet spustio, bacila sam sto. On mi kaže da svaka u kući ima pravo nešto da mi kaže jer su se pokazale finije od mene. Čemu to? - nastavila je Dalila.
A meni je rekao da bi nas spasio tvojih prozivki i da bi se spasio griže savesti - rekao je Đedović.
Valjda mu ja probudim svest. On kao da želi da me vidi na dnu, da bi došao da me podigne sa dna - dodala je Dragojevićka.
On je to i uradio - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.